Update articol:

O organizaţie educaţională finanţată de Bill Gates spune că matematica este rasistă: A cere elevilor să găsească răspunsul corect este o „practică rasistă inerentă”

Fundația Bill & Melinda Gates finanțează un grup educațional activist care crede că matematica este rasistă și că obținerea unui răspuns obiectiv este un exemplu de „supremație albă”.

Un holding de 25 de organizații educaționale numit A Pathway to Equitable Math Instruction afirmă că a cere elevilor să găsească răspunsul corect este o „practică rasistă inerentă”. Potrivit site-ului organizației, Fundația Bill & Melinda Gates este singurul său sponsor.

„De fapt, în ultimul deceniu, Fundația Bill & Melinda Gates a acordat peste 140 de milioane de dolari unei varietăți de grupuri asociate cu Pathway. „Resursele lor antiraciste” se află în epicentrul unui nou curs de formare pentru profesori oferit de Departamentul de Educație din Oregon în tot statul ”, relatează National File.

„Trei dintre cele mai proeminente organizații care primesc bani de la Gates sunt The Education Trust, Teach Plus și WestEd, toate organizațiile non-profit”, potrivit publicaţiei.

Un ghid pentru profesori realizat de Pathway numit „Demontarea rasismului în instrucțiuni de matematică” susține în mod ridicol că matematica „este folosită pentru a susține punctele de vedere capitaliste, imperialiste și rasiste”.

Vezi aici documentul:  „Demontarea rasismului în instrucțiuni de matematică”

Documentul precizează: “Cultura supremației albe se infiltrează în sălile de matematică în acțiunile cotidiene ale profesorilor. Împreună cu credințele care stau la baza acestor acțiuni, perpetuează prejudicii educaționale asupra studenților negri, latini și multilingvi, refuzându-le accesul deplin la lumea matematicii”.

Profesorii sunt instruiți să pună răspunsurile greșite ale studenților/elevilor de culoare pe seama „practicilor supremaciste albe”, care sunt cu adevărat de vină pentru „slaba performanță” a minorităților.

Potrivit presei americane, după universități, școlile au devenit acum terenuri de reproducere pentru acest tip de nebunie intersecțională.

Recent, un director de la East Side Community School din New York le-a trimis părinţilor albi un manifest prin care le cerea să „trădeze cauza albilor” şi să pledeze pentru „abolirea deplină a albilor”.

Anul trecut, presa americană a anunţat că elevii de la o școală elementară din Virginia sunt învățați că trăsături precum „obiectivitatea” și „perfecționismul” sunt caracteristici „rasiste” ale „supremației albe”.

Între timp, şcolile din America elimină standardele de notare pentru a „combate rasismul”. Decizia a fost luată după ce s-a descoperit că doar 7% din notele D sau F sunt date elevilor albi, în timp ce 23% erau acordate nativilor americani, 23% din notele proaste au fost date hispanicilor și 20% elevilor de culoare.

BVB | Știri BVB

ALUMIL ROM INDUSTRY S.A. (ALU) (28/01/2022)

Raport auditor - art. 108 Legea 24/2017 (R) - Sem II 2021

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (28/01/2022)

Raport auditor - art. 108 Legea 24/2017 (R) S2 2021

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (28/01/2022)

Raport curent cf. art. 234, litera i) din Reg. 5/2018

Digi Communications N.V. (DIGI) (28/01/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014