Update articol:

O persoană a murit şi una a fost transportată la spital după incidentul de la Petromidia Năvodari

Unul dintre cei doi angajaţi implicaţi în incidentul de sâmbătă de pe platforma Petromidia Năvodari a decedat şi celălalt a fost transportat la spital, anunţă compania Rompetrol Rafinare, potrivit Agerpres.

“În cursul acestei zile, a avut loc un incident pe platforma Petromidia Năvodari, partea de petrochimie (instalaţia de polipropilenă – PP). Doi angajaţi ai Rompetrol Rafinare au fost afectaţi, în cadrul unei manevre uzuale de lucru – prepararea stabilizatorului pentru producţia de granule de polimeri”, informează un comunicat transmis de companie.

Potrivit sursei citate, echipele de intervenţie private şi publice au fost la faţa locului şi au depus toate eforturile pentru stabilizarea şi salvarea celor doi.

O persoană, care a răspuns manevrelor de resuscitare, a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa, iar pentru a doua persoană a fost declarat decesul.

“Suntem alături de familiile colegilor noştri şi îi asigurăm de întregul suport al Rompetrol Rafinare. Compania a demarat o investigaţie internă şi colaborează strâns cu toate autorităţile competente, pentru determinarea cauzelor incidentului”, precizează Rompetrol Rafinare.

 

BVB | Știri BVB

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (02/06/2023)

Fitch confirma Ratingul BBB- cu perspectiva stabila

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (02/06/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni detinut la IAMU S.A.

Banca Transilvania TURBO LONG 10/1.77/1.82 (EBTLVTL19) (02/06/2023)

Notificare Erste Group Bank AG - EBTLVTL19 este sold-out