Update articol:

Oana Ozmen: Măsura privind ajustarea prețului materialelor de construcții reprezintă o gură de oxigen pentru industrie

Ozmen

Deputatul USR-PLUS, Oana Ozmen, salută faptul că Guvernul, prin Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației, a ținut cont de evoluțiile internaționale ale prețului la materialele de construcții şi va permite ajustarea acestui preț prin act adițional, o singură dată, la contractele aflate în derulare. Creşterile de preț, asupra cărora deputata USR-PLUS, a atras atenția în mai multe poziții publice, sunt o povară pe care firmele de construcții, unilateral, nu o mai puteau suporta, iar consecințele pentru industrie sunt deja îngrijorătoare.

Oana Ozmen subliniază, totodată, că este foarte important să avem pârghii de control în ceea ce priveşte ajustarea în baza formulei de calcul prevăzută în proiectul de act normativ.

Dezvoltarea infrastructurii trebuie sa fie un pilon important în dezvoltarea României, iar prin acest demers, autoritățile dau un impuls industriei, companiilor din domeniu, dar se și asigură că proiectele de infrastructură merg mai departe.

MDLPA, prin această măsură dispusă, dovedeşte interes în rezolvarea problemelor cu care se confruntă antreprenorii din domeniul construcțiilor, iar domnul ministru Cseke Attila este un partener deschis la dialog, a declarat deputatul Oana Ozmen.

BVBStiri BVB

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (22/09/2021)

Situatia inregistrarii la RC Bucuresti a hotararilor AGOA si AGEA din 10.09.2021

MECANICA FINA SA (MECE) (22/09/2021)

Completare Raport Anual 2020 - raport consolidat

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (22/09/2021)

Actualizarea componentei comitetelor consultative ale societatii

TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE (TBK) (22/09/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

BURSA DE VALORI BUCURESTI SA (BVB) (22/09/2021)

Completarea ordinii de zi a AGEA din 20/21.10.2021