Update articol:
COMUNICAT

Oana Ozmen şi ambasadorul Danemarcei, vizită la Parohia Romano-Catolică “Sf. Fecioară Maria, Regină”: ”Sărbătoarea Crăciunului pune în sufletul fiecăruia un sentiment aparte, de recunoștință, mărinimie, de bucurie autentică de a a trăi”

Excelența sa, Ambasadorul Regatului Danemarcei, domnul Søren Jensen, la invitația doamnei deputat Oana Ozmen, a dat curs unei întâlniri alături de 13 copii care au colindat în incinta Parohiei Romano-Catolice “Sf. Fecioară Maria, Regină” (Cioplea).

Alături de Excelența sa a fost prezent la și doamna Anne-Marie Baranga, Head of Public Diplomacy, toți cei prezenți au vizitat parohia, timp în care au cunoscut câte un pasaj din istoria sa de peste 200 de ani. La finalul turului, preotul paroh, Fabian Măriuț, a pregătit un moment binevenit de colinde împreună cu copiii din cor. Excelența sa le-a oferit un mic cadou colindătorilor care au vestit prin cântec nașterea Domnului în cadrul Parohiei.

”Sărbătoarea Crăciunului pune în sufletul fiecăruia un sentiment aparte, de recunoștință, mărinimie, de bucurie autentică de a a trăi. A fi aproape de oameni, devine unda dintre cele mai puternice și sincere dorințe resimțite de noi toți. Fiecare zi din viața noastră de arată ceva nou sau ne ofera șansa de a privi și noul și vechiul dintr-o altă perspectivă –  necontenit avem de învățat.  Anul care stă se se încheie cu siguranță ne-a arătat destule, dar asta ne face pregățiți și dornici de a răspunde noilor provocări. Important este să o facem cu răbdare și candoare”, a declarat Oana Ozmen la finalul întâlnirii cu Excelența sa domnul Søren Jensen, Ambasadorul Regatului Danemarcei.

BVB | Știri BVB