Update articol:

OFICIAL – Consiliul de Administrație al Electrica a hotărât revocarea Corinei Popescu din functia de Director General, fără justă cauză

Corina Popescu

Consiliul de Administrație al Electrica (EL) a hotărât, azi, revocarea Corinei Popescu din functia de Director General, fără justă cauză, potrivit unui comunicat oficial al companiei.

Anterior, Financial Intelligence a scris, pe surse, despre revocare.

Compania a transmis: “Electrica informeaza actionarii si investitorii asupra faptului ca, in cadrul sedintei din data de 5 mai 2022 Consiliul de Administratie al Societatii (CA) a hotarat revocarea dnei. Georgeta-Corina Popescu din functia de Director General, fara justa cauza, incepand cu data de 16 mai 2022, aceasta reprezentand ultima zi in care contractul de mandat produce efecte.

Totodata, CA a hotarat numirea dlui. Chiriţă Alexandru-Aurelian, cetatean roman, in calitate de Director General interimar, incepand cu data de 17 mai 2022, pentru o perioada de 3 luni, sau pana la numirea unui nou Director General, respectiv pana la revocare, oricare dintre aceste date intervine prima, cu posibilitatea revocarii mandatului acordat oricand in perioada de 3 luni.

De asemenea, CA a solicitat Comitetului de Nominalizare si Remunerare demararea cu celeritate a unui proces de recrutare pentru pozitia de Director General.

Consiliul de Administratie al Electrica ii multumeste doamnei Popescu pentru activitatea desfasurata in cadrul Grupului si ii doreste succes in proiectele viitoare.”

BVB | Știri BVB

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (26/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (25/05/2022)

Majorarea cu 24,5% din luna iunie a salariilor angajatilor societatii