Update articol:

OMV şi Schlumberger au semnat un memorandum de înţelegere

Johann Pleininger Sursa OMV

Grupul energetic austriac OMV a anunţat luni că a semnat un memorandum de înţelegere cu furnizorul de servicii Schlumberger, informează un comunicat de presă al acţionarului majoritar de la OMV Petrom.

Schlumberger este unul din cei mai importanţi producători de echipamente şi furnizor de servicii pentru industria petrolieră.

Acest memorandum de înţelegere are drept obiectiv să accelereze introducerea de către OMV a strategiei sale digitale graţie noilor tehnologii disponibile sau care sunt dezvoltate în prezent de către Schlumberger.

“Această colaborare ne va oferi o poziţie de pionierat în anumite domenii şi va da OMV un acces prioritar la noile tehnologii digitale”, a declarat Johann Pleininger, responsabil cu operaţiunile upstream în boardul OMV.

Schlumberger este o societate globală din domeniul produselor şi serviciilor petroliere ce oferă tehnologie, soluţii informative şi management integrat al proiectului pentru clienţii din sectorul petrolului şi gazelor naturale. Activitatea Schlumberger este axată, în principal, pe evaluarea zăcămintelor, servicii de foraj, producţie şi alte tehnologii de foraj şi în legătură cu zăcămintele.

OMV, cea mai mare companie industrială listată din Austria, deţine 51,01% din acţiunile OMV Petrom, iar statul român, prin Ministerul Energiei, deţine 20,64%.

BVBStiri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (26/02/2021)

Recomandarea Comitetului Reprezentantilor in legatura cu AGOA din 24 martie 2021

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (26/02/2021)

Disponibilitate rezultate financiare preliminare 2020

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (26/02/2021)

Comunicat - metode de evaluare