Update articol:

Orban: Nimeni nu s-a exprimat vreodată că vrea să amâne începerea şcolii; școala va începe la 14 septembrie, iar alegerile vor avea loc la 27 septembrie

Nimeni nu s-a exprimat vreodată că vrea să amâne începerea şcolii, școala va începe la 14 septembrie iar alegerile vor avea loc la 27 septembrie, a precizat duminică, la Bistriţa, premierul Ludovic Orban, potrivit news.ro.
El a catalogat drept ridicolă ideea privind amânarea scrutinului local.
”Este ridicolă această idee a PSD, aşa cum ridicolă a fost şi moţiunea de cenzură”, a afirmat el.
Orban a amintit că decizia privind data alegerilor a aparţinut Parlamentului, nu Guvernului. 
„Este fundamental pentru comunităţile locale să aibă reprezentanţi legitimi. (…) Sigur că le e frică la pesedişti de alegeri şi e normal să le fie frică de alegeri pentru că lumea s-a cam lămurit cum stă treaba cu PSD-ul”, a susţinut premierul.
Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat că, dacă Guvernul va decide amânarea deschiderii anului şcolar, este decis ca, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, să „provoace o discuţie serioasă cu privire la amânarea alegerilor locale”.
„Dacă vor lua o asemenea decizie să amâne şcolile eu nu mai accept de la domnul Orban, aşa, în opoziţie, mic cum sunt eu, dubla măsură” a afirmat Ciolacu, în condiţiile în care premierul a evocat posibilitatea ca elevii să meargă la şcoală din 1 octombrie, iar din 14 septembrie cursurile să se desfăşoare online.
Ulterior, Ciolacu a făcut referire şi la posibilitatea comasării alegerilor locale cu cele parlamentare, programate în 6 decembrie.

BVBStiri BVB

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (29/09/2020)

Convocarea AGOA si AGEA din data de 2/3 noiembrie 2020

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (29/09/2020)

Lista candidatilor la functia de membru al Consiliului de Administratie