Update articol:

Orban: Nu cred că este bine pentru PNL ca preşedintele partidului să fie atacat sistematic

Orban

Liderul Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, la Blaj, că nu crede că este bine pentru partid ca preşedintele acestuia să fie atacat sistematic, să fie pus în tot felul de situaţii umilitoare şi mai ales ca unii să se comporte ca şi când nu ar mai exista preşedinte la PNL.

“Nu mi-am dorit această competiţie şi am încercat odată cu apariţia acestei competiţii să rămân echilibrat, să rămân pozitiv, constructiv, să transmit către colegii mei şi către opinia publică doar viziunea mea, proiectele mele, obiectivele mele. Deşi am fost provocat de multe ori, am evitat aproape sistematic să intru în polemică cu colegii mei, deşi de multe ori s-a sărit calul, şi nu cred că este bine pentru PNL ca preşedintele PNL să fie atacat sistematic, pe diferite canale, să fie pus în tot felul de situaţii umilitoare şi, mai ales, să se comporte precum ca şi când nu ar mai exista preşedinte la PNL. Voi râmâne în aceeaşi conduită. Pentru mine, PNL este mai important decât fiecare dintre noi”, a declarat Ludovic Orban în cadrul şedinţei Colegiului Director Judeţean (CDJ) al PNL Alba, potrivit Agerpres.

El a adăugat că, după ce a slujit PNL peste 30 de ani, după ce a promovat sistematic ideile liberale, i s-ar “rupe inima” ca munca fiecăruia dintre liberali “să se ducă de râpă”.

“Suntem într-un moment foarte dificil, un moment pe care va trebui să îl trecem cu bine pentru PNL”, a opinat Orban.

El le-a transmis delegaţilor care vor fi prezenţi la alegerile din 25 septembrie să evalueze care dintre candidaţii care sunt înscrişi în competiţie răspunde “cel mai bine exigenţelor foarte mari” cărora trebuie să le facă faţă preşedintele PNL.

“Judecaţi cu mare atenţie, nu gândiţi în funcţie de un interes de moment al unuia sau altuia. Mulţi îşi întemeiază judecăţile pe diferite câştiguri în plan personal. Aici nu e vorba de câştig în plan personal. S-ar putea să câştige ceva pe moment în plan personal şi până la urmă să pierdem cu toţii”, a mai Spus Ludovic Orban.

Liderul PNL a fost prezent sâmbătă la şedinţa Colegiului Director Judeţean (CDJ) PNL Alba.

BVBStiri BVB

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (22/09/2021)

Situatia inregistrarii la RC Bucuresti a hotararilor AGOA si AGEA din 10.09.2021

MECANICA FINA SA (MECE) (22/09/2021)

Completare Raport Anual 2020 - raport consolidat

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (22/09/2021)

Actualizarea componentei comitetelor consultative ale societatii

TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE (TBK) (22/09/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

BURSA DE VALORI BUCURESTI SA (BVB) (22/09/2021)

Completarea ordinii de zi a AGEA din 20/21.10.2021