Update articol:

Orban: Secretarul de stat Emil Dumitru, numit preşedinte interimar la PNL Călăraşi

Într-un interviu acordat acum câteva luni,  Emil Dumitru, producător agricol și fostul președinte al Federaţiei Naţionale Pro Agro, spunea: "Practic, consumatorul din România finanțează industria agro-alimentară a altor state membre, în loc să ne dezvoltăm noi, local.  (Sursa Foto -Federaţia Naţională PRO AGRO) Într-un interviu acordat acum câteva luni,  Emil Dumitru, producător agricol și fostul președinte al Federaţiei Naţionale Pro Agro, spunea: "Practic, consumatorul din România finanțează industria agro-alimentară a altor state membre, în loc să ne dezvoltăm noi, local.  (Sursa Foto -Federaţia Naţională PRO AGRO)

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anunţat, duminică seară, că secretarul de stat din Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Emil Dumitru, a preluat conducerea interimară a organizaţiei judeţene Călăraşi.

“La Călăraşi, unde am avut drama cu primarul nostru, care era şi preşedintele organizaţiei, Dan Drăgulin, care din păcate a decedat din motive de, mă rog, a fost infectat cu coronavirus (…), acolo am împrospătat echipa cu oameni tineri. Preşedinte interimar l-am numit astăzi pe Emil Dumitru, secretar de stat în Ministerul Agriculturii, călărăşean. Pe listă va fi Alin Drăgulin”, a spus Orban, într-o emisiune la B1 TV, potrivit Agerpres.

Liderul PNL a explicat că “figurile proaspete” apărute pe listele de candidaţi la alegerile parlamentare reprezintă “dorinţa de înnoire a partidului”.

“Avem foarte multe feţe noi, figuri proaspete, care reflectă dorinţa de înnoire a partidului. Foarte mulţi veterani au făcut un pas în spate sau mai în lateral – nu neapărat obligaţi. Au fost anumite situaţii în care, într-adevăr, au fost preşedinţi de filiale care au obţinut rezultate slabe, sub 27% cât am considerat noi standardul, şi care au trebuit să îşi dea demisia şi, în procesul de reconstrucţie, nu au mai avut un loc”, a mai declarat Orban.

BVBStiri BVB

ROMCAB SA (MCAB) (26/11/2020)

Depunere plan de reorganizare

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (26/11/2020)

Link acces direct AGOA & AGEA 26.11.2020

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (26/11/2020)

Vega Ploiesti, 115 ani de performanta in industria de rafinare