Update articol:

Orban şi-a depus candidatura la preşedinţia PNL: Am ca obiectiv să refac prestigiul partidului

Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, şi-a depus joi candidatura pentru un nou mandat, prilej cu care a subliniat că are ca obiectiv recâştigarea încrederii românilor în partid, să refacă prestigiul acestuia, să crească performanţa guvernamentală, să asigure coeziunea în coaliţia de guvernare şi capacitatea de a pune în practică programul Executivului.

“Astăzi mi-am depus oficial candidatura la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, pentru un nou mandat. Odată cu candidatura am depus programul politic, moţiunea care prezintă viziunea mea despre evoluţia PNL şi viziunea mea despre cum PNL urmează să dezvolte România. (…) Vreau să afirm din capul locului că, odată cu începutul oficial al campaniei de promovare a moţiunii pe care o susţin, am ca obiectiv să încep procesul de recâştigare a încrederii românilor în PNL. Am ca obiectiv să refac prestigiul PNL, am ca obiectiv să creştem performanţa guvernamentală, am ca obiectiv să asigurăm coeziunea în coaliţia de guvernare şi capacitatea de a pune în practică programul de guvernare pe care ne-am angajat în faţa românilor că îl vom realiza. Eu reprezint o certitudine pentru PNL”, a afirmat Orban.

El a adăugat că aproape toţi membrii PNL îl cunosc şi ştiu cine este şi ce a făcut în cei peste 30 de ani de carieră. “Ştiu foarte bine că m-am luptat constant pentru promovarea ideilor liberale, m-am luptat constant pentru a împiedica punerea în practică a programelor retrograde ale formaţiunilor politice născute din fostul partid comunist, că m-am luptat sistematic pentru a contribui la o guvernare care să asigure dezvoltarea României şi care să fie bazată pe valorile liberal-conservatoare”, a susţinut Ludovic Orban.

  • Orban: PNL este un promotor al valorilor româneşti; respinge toate curentele neo-marxiste progresiste

PNL este un promotor al valorilor româneşti, care susţine constant modernizarea şi dezvoltarea, dar respinge “toate curentele neo-marxist progresiste, care în ultima vreme îşi fac loc pe nevăzutelea în minţile unora dintre români”, a declarat, joi, preşedintele partidului, Ludovic Orban.

“PNL este un promotor al valorilor româneşti, al tradiţiilor româneşti, al personalităţii şi identităţii româneşti, al caracteristicilor specifice care ne dau unicitate. PNL este un partid care susţine instituţii fundamentale în societatea românească: Biserica, familia, satul românesc, cultura românească. PNL este un partid care, deşi susţine constant modernizarea, dezvoltarea, respinge toate curentele neo-marxist progresiste, care în ultima vreme îşi fac loc pe nevăzutelea în minţile unora dintre români. Suntem un partid puternic ancorat în tradiţia poporului român, suntem un partid care exact cum de-a lungul istoriei a fost un partener al Bisericii, un susţinător al valorilor creştine, al moralei creştine, la fel ne vom manifesta de-acum înainte”, a afirmat Orban, după depunerea candidaturii pentru un nou mandat de preşedinte al partidului.

BVB | Știri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/05/2022)

Nuclearelectrica, NuScale & E-Infra semneaza un Memorandum de Intelegere

MUNICIPIUL BISTRITA (BIS29) (24/05/2022)

Plata rata cupon 50, rambursare rata principal 50 & calcul rata dobanda pentru cuponul 51

BURSA DE VALORI BUCURESTI SA (BVB) (24/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014