Update articol:

Ordinul Curajului acordat post mortem Daryei Dughina – decret prezidențial

Președintele rus Vladimir Putin a semnat un decret de acordare post mortem a Ordinului Curajului jurnalistei și activistei publice ruse Darya Dugina, care a fost asasinată pe 20 august, a anunțat luni serviciul de presă de la Kremlin.

„Se acordă post mortem Ordinul Prieteniei Daryei Alexandrovna Dughina, corespondent al Tsragrad Media, Moscova, pentru curajul și dăruirea demonstrate în îndeplinirea îndatoririlor sale profesionale”, se arată în decretul, citat de TASS.

Vladimir Putin a transmis condoleanțe lui Alexander Dugin și Nataliei Melentyeva pentru moartea fiicei lor, Darya Dugina.

Preşedintele rus Vladimir Putin denunţă o ‘crimă josnică’ după atentatul împotriva fiicei lui Dughin

Darya Dugina s-a născut în 1992 în familia filozofului Alexander Dugin. Ea a absolvit Universitatea de Stat din Moscova, specializarea în filozofie. A lucrat în mass-media, inclusiv ca corespondent în Donbass. A fost ucisă în seara zilei de 20 august, când un dispozitiv a explodat în mașina ei care circula în apropierea satului Bolshiye Vyazyomy, regiunea Moscova.

Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB) a declarat luni, pentru TASS, că Darya Dughina, fiica lui Aleksandr Dughin, ideolog al Kremlinului, a fost asasinată de o femeie membră a serviciilor secrete ucrainene, care a planificat atentatul timp de o lună şi a reuşit imediat după comiterea lui să părăsească Rusia către Estonia.

 

Atentatul asupra Dariei Dughina a fost comis de o femeie ucraineană, care şi-a spionat victima o lună (FSB)

BVB | Știri BVB

Erste Group Bank AG (EBS) (07/06/2023)

Notificare - tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ROMCARBON SA (ROCE) (07/06/2023)

Incasare suma din diminuare capital social Recyplat Limited

AAGES S.A. (AAG) (07/06/2023)

Hotarari CA din 07.06.2023

ELECTROMAGNETICA SA (ELMA) (07/06/2023)

Completare ordine de zi AGA E si AGA O 03/04.07.2023