Update articol:

OTP Bank Romania oferă un depozit cu o dobândă de până la 3,70% la termen de 13 luni

OTP Bank România a înregistrat o creștere de 32% a volumelor depozitelor la termen în lei pentru persoane fizice în 2018, ca urmare a strategiei băncii de a acorda dobânzi competitive pentru produsele de economisire din portofoliul său, potrivit unui comunicat.

Urmărind strategia de stimulare a economisirii și a unui comportament financiar responsabil, banca oferă clienților un produs inovator de economisire pentru persoane fizice: Depozitul la Termen în lei constituit pe 13 luni, cu o dobândă competitivă pe piață pentru acest termen, ce poate ajunge până la 3,70% per 13 luni dacă depozitul este constituit online, prin intermediul serviciului OTPdirekt.

Clienții beneficiază de comisioane zero pentru deschiderea, administrarea, lichidarea anticipată a depozitului sau retragerea depozitului la scadență, indiferent de faptul că depozitul este deschis prin OTPdirekt sau într-o sucursală a băncii. Clienții care aleg să deschidă un depozit într-o sucursală vor avea o rată a dobânzii de 3,50% per 13 luni.

Suma minimă necesară pentru deschiderea unui Depozit la Termen în lei pe 13 luni este de 2.000 RON, iar când depozitul ajunge la scadență clientul poate opta pentru o prelungire automată a depozitului cu capitalizarea dobânzii, o prelungire automată a depozitului fără capitalizare sau o lichidare automată la termen.

“Ca bancă universală avem responsabilitatea de a promova educația financiară și un comportament financiar responsabil, prin toate canalele noastre, cum ar fi Fundația “Dreptul la Educație”, dar și prin produsele noastre. Chiar dacă acest depozit la termen este un produs simplu pentru majoritatea clienților noștri, l-am construit pentru a sublinia importanța economisirii și a unui plan financiar personal, deoarece va contribui pas cu pas la o cultură financiară sănătoasă a publicului “, a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct al Diviziei Retail OTP Bank Romania.

 

BVBStiri BVB

BANCA TRANSILVANIA S.A. (TLV) (23/10/2020)

Informare Depozitarul Central - structura sintetica la 16.10.2020

VRANCART SA (VNC24) (23/10/2020)

Rata dobanda cupon nr. 16

VES SA (VESY) (23/10/2020)

Neintrunire cvorum AGA O & E 22.10.2020