Update articol:

OTP Bank va deschide un centru regional în cartierul ISHO din Timişoara

Mulberry Development şi OTP Bank anunţă deschiderea unui centru regional de servicii bancare complete situat la parterul clădirii ISHO Offices, potrivit unui comunicat al companiei imobiliare.

Suprafaţa centrului va fi de 478 metri pătraţi. Noul centru regional va fi deschis cel mai probabil în luna decembrie şi va deservi toate categoriile de clienţi: retail Private Individuals şi Private Banking, Micro, IMM, precum şi Corporate.

Noul concept de sucursală bancară propune un spaţiu modern şi generos, care îmbină zona de self-service cu cea de consiliere personalizată. Astfel, zona de self-banking, asigurată de ATM-uri şi SST-uri (Self Service Terminals), este disponibilă non-stop pentru efectuarea tranzacţiilor. În ceea ce priveşte zona de consiliere, aceasta este deservită de consultanţii în relaţia cu clienţii care oferă asistenţă şi servicii personalizate.

“Aşa cum ne-am asumat, planurile noastre de expansiune rămân în vigoare, iar noi rămânem foarte atenţi la necesităţile clientului modern. Am apreciat că partenerul nostru, proiectul ISHO, a înţeles conceptul nou de sucursală pe care dorim să îl adăugăm în portofoliul OTP Bank, astfel încât să fim cât mai aproape de clienţii noştri de la Timişoara, unul dintre cei mai importanţi poli de afaceri din România”, afirmă Gyula Fater CEO OTP Bank România.

Mulberry Development este într-o fază avansată de negocieri şi cu alte companii reprezentative pentru mediul bancar, financiar sau asigurări, care sunt atrase de conceptul propus de cartierul ISHO.

“Ne propunem ca ISHO să găzduiască cele mai importante companii din regiune, iar selectarea serviciilor şi facilităţilor complementare de calitate ridicată este o prioritate pentru noi. Obiectivul nostru este să realizăm în ISHO un important pol de business pentru întreaga regiune, care, alături de zona de locuire, vor transforma cartierul construit de noi în noul centru vibrant al oraşului”, a spus Ovidiu Şandor, dezvoltatorul cartierului ISHO.

La finalul celor trei etape de dezvoltare, ISHO va deveni un cartier complet care, alături de cele peste 1.000 de apartamente şi 50.000 mp de birouri de nouă generaţie, va beneficia de o gamă largă de servicii – un centru de conferinţe ultra-modern, un hotel internaţional, un spaţiu de co-work pentru start-up-urile din oraş, un spaţiu pentru evenimente, respectiv un centru de spa şi gym. Lucrările de dezvoltare au continuat şi în perioada pandemiei, atât pe componenta rezidenţială, cât şi pe cea office. De altfel, după darea în folosinţă a primelor 106 apartamente şi a primelor două faze a clădirii de birouri, ISHO prevede finalizarea etapizată a altor două clădiri de apartamente şi a celei de-a treia fază a componentei office până în prima parte a anului viitor.

Mulberry Development este o companie specializată în dezvoltarea proiectelor imobiliare, fondată de antreprenorul Ovidiu Şandor. 

BVB | Știri BVB

OMV PETROM S.A. (SNP) (03/10/2022)

OMV Petrom si Complexul Energetic Oltenia investesc in energia fotovoltaica

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (30/09/2022)

Raport consolidat pentru semestrul I 2022

PATRIA BANK S.A. (PBK) (30/09/2022)

Modificari in conducerea societatii