Update articol:

Ovidiu Raețchi, numit președinte, cu rang de secretar de stat, al Centrului Euro-Atlantic pentru Reziliență

Sursa foto: Facebook

Ovidiu Raețchi a fost numit președinte, cu rang de secretar de stat, al Centrului Euro-Atlantic pentru Reziliență, potrivit unei decizii a premierului Nicolae Ciucă.

Acesta îl înlocuieşte pe Adrian Cristian Bratu.

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a găzduit, la 31 mai 2021, ceremonia de inaugurare a sediului Centrului Euro-Atlantic pentru Reziliență.

Inițiativa României privind înființarea și găzduirea Centrului Euro-Atlantic pentru Reziliență a survenit în contextul în care evaluările naționale, dar și ale NATO și UE relevă necesitatea intensificării eforturilor comune pentru gestionarea eficientă a unui spectru tot mai amplu de provocări, potrivit MAE.

Astfel, acest proiect reprezintă o iniţiativă concretă şi strategică a României, care contribuie la întărirea rezilienţei NATO, UE și a statelor membre, precum și a statelor partenere. Prin înființarea și operaționalizarea rapidă a Centrului, țara noastră devine un pol de excelență și un furnizor de expertiză pentru statele membre NATO și UE, respectiv pentru parteneri ai celor două organizații, în domeniul rezilienței.

Totodată, expertiza asigurată de Centru va fi de utilitate și va putea veni și în sprijinul instituțiilor românești, în domenii de relevanță.

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (07/07/2022)

Raportare detineri sub pragul de 10% din totalul drepturilor de vot

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (07/07/2022)

Disponibilitate Raport Sustenabilitate 2021

SIF MUNTENIA S.A. (SIF4) (07/07/2022)

Decizie ASF 838/06.07.2022 ref. aprobare doc. de oferta publica de cumparare

SSIF BRK FINANCIAL GROUP - Ob. 2026 (BRK26) (07/07/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014