Update articol:

Parlament: A fost citită moţiunea de cenzură iniţiată de PSD (video)

Palatul parlamentului, Camera Deputatilor, Senat

Moţiunea de cenzură iniţiată de Partidul Social Democrat a fost citită joi în plenul reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor.

Moţiunea, intitulată “Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor. Jos Guvernul Cîţu!”, este semnată de 157 de parlamentari de la PSD.

Şedinţa a fost condusă de preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, care a anunţat că şi-au înregistrat prezenţa 209 parlamentari.

Mare parte din parlamentarii USR PLUS au lipsit din sală, conectându-se pe tablete la şedinţa comună, după cum a anunţat liderul deputaţilor, Ionuţ Moşteanu, care a fost prezent.

Şi din partea PNL a fost prezent doar liderul grupului parlamentar de la Camera Deputaţilor, Gabriel Andronache. De asemenea, au lipsit şi parlamentari ai UDMR şi ai minorităţilor naţionale.

Premierul Florin Cîţu nu a participat la şedinţa plenului reunit al Parlamentului.

Moţiunea a fost citită de liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis.

După citirea moţiunii, Ludovic Orban a precizat că, potrivit deciziei Birourilor permanente reunite, dezbaterea şi votul asupra moţiunii de cenzură va avea loc în şedinţa comună de marţea viitoare, la ora 12,00.

“Vă informez că, în bună înţelegere cu preşedintele Senatului, şedinţa de marţi va fi condusă de preşedintele Camerei Deputaţilor, ca să evităm lupte de K1 la microfon. Informez acest lucru pentru că nu l-am făcut de la microfon data trecută”, a adăugat Orban, potrivit Agerpres.

BVB | Știri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (22/10/2021)

Amendament Conventie de trezorerie interna

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (22/10/2021)

Alocare actiuni in dreptul persoanelor cu responsabilitati de conducere SOP2018

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (22/10/2021)

Incheiere contract cu Global Medical Solutions