Update articol:

Parlamentare 2020 / Firea: Ideal ar fi să purtăm negocieri pentru majoritatea parlamentară cu partide cu care am mai avut colaborări

Sursa foto: facebook.com/PMBucuresti

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a declarat că pentru alcătuirea unei viitoare majorităţi parlamentare ar fi ideal ca social-democraţii să poarte discuţii, în special, cu partidele mai apropiate de doctrina, de familia politică şi de programele lor şi cu care au mai avut colaborări.

“Ideal ar fi să putem să alcătuim o majoritate parlamentară cu partide care prin viziunea lor, prin activitatea lor şi prin programul pe care l-au prezentat au elemente comune cu ceea ce am propus noi. (…) Normal ne-am dori să purtăm discuţii, în special, cu partidele care au fost mai apropiate de doctrina noastră, de familia noastră politică, de programele noastre şi cu care am mai avut colaborări, chiar dacă în ultima perioadă acestea nu au mai fost atât de intense, dar ne putem reaminti să şi colaborăm în interesul cetăţenilor şi să lăsăm anumite tensiuni personale, anumite momente neplăcute, să ştergem cu buretele ceea ce a fost rău şi să ne reamintim lucrurile bune pe care le-am făcut împreună”, a afirmat Firea, duminică, într-o conferinţă de presă, la sediul central al PSD, potrivit Agerpres.

Ea a adăugat că un om politic, dacă nu renunţă pentru cetăţeni “la orgoliul său”, “la supărările sale”, înseamnă că nu este unul “care să se gândească cu adevărat la binele comun, la binele ţării”.

Întrebată dacă se referă la Pro România când afirmă aceste lucruri, Firea a răspuns că da.

Gabriela Firea a subliniat că partidele cu care social-democraţii vor negocia pentru o majoritate parlamentară trebuie să accepte programul de guvernare al PSD.

BVBStiri BVB

ELECTROARGES SA (ELGS) (25/01/2021)

Calendar Comunicare Financiara 2021

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (25/01/2021)

Notificare rascumparare actiuni proprii 18 - 22 ianuarie 2021

BURSA DE VALORI BUCURESTI SA (BVB) (25/01/2021)

Document informare - alocare actiuni BVB

SIF MUNTENIA S.A. (SIF4) (25/01/2021)

Autorizare ASF - Schimbare in conducerea executiva a administratorului SIF4