Update articol:
De Ziua Europeană a Microfinanţării

Patria Credit oferă credite cu zero comision de acordare

Patria Credit IFN SA, instituţie dedicată creditării producătorilor agricoli și micilor antreprenori din mediul rural, sărbătorește în data de 20 octombrie Ziua Europeană a Microfinanţării. Pentru a marca acest eveniment, anul acesta Patria Credit lansează o ofertă specială pentru toți cei interesați şi acordă credite cu ZERO comision de acordare pentru toate solicitările de finanțare primite în perioada 18 – 23 octombrie 2018.

Oferta este disponibilă în toate unităţile Patria Credit, precum şi cele de tip franciză.

“În cei peste 15 ani de experienţă în domeniul microfinanţării am întâlnit o mulţime de producători agricoli extrem de gospodari, care fac lucrurile să se mişte în comuniţăţile lor și fără de care nu am avea produse locale în piețe și magazine. Oferta lansată de noi astăzi este dedicată lor, celor care ştiu că prin muncă rezultatele nu întârzie să apară.

Acelaşi entuziasm şi dorinţă de dezvoltare le-am întâlnit și la partenerii francizelor Patria Credit, care vor oferi de asemenea credite fără comision de acordare cu ocazia Zilei Microfinanțării. Ne bucurăm să facem parte din avangarda microfinanțării europene și să fim promotori ai acestei “mişcări”, i-am spune noi, prin care urmărim incluziunea economică și financiară a cât mai multor români.”, a declarat Raluca Andreica, director general Patria Credit.

Parte a European Microfinance Network, Patria Credit IFN SA oferă în România credite flexibile, făra avans, fără garanţii și ușor de accesat pentru investiții, capital de lucru și mixt pentru legumicultură, pomicultură, apicultură, zootehnie, cereale și nu numai, fiind alături atât de producătorii agricoli cât şi de micii întreprinzători locali.

Totodată, în 2018, instituţia financiară a lansat la nivel naţional programul de micro-francize Patria Credit, din care fac parte deja 4 unităţi partener deschise in Vânju Mare, Gurahonţ, Paleu şi Baia. Noi puncte de franciză sunt preconizate a fi deschise în lunile următoare.

Patria Credit este o instituție financiară nebancară (IFN) specializată în finanțarea agricultorilor și a microintreprinderilor, în special din mediul rural.

Patria Credit este membră a Grupului Patria Bank, grup deţinut de Fondul de Investiții Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai cărui principali investitori sunt BERD (Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiții, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiții), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW), BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre).

Grupul Patria Bank include Patria Bank, Patria Credit IFN și Patria Asset Management.

BVBStiri BVB

CONPET SA (COTE) (12/04/2021)

Completarea ordinii de zi a AGOA din data de 28(29).04.2021 si B.V.C. 2021

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (12/04/2021)

Actualizare lista preliminara persoane propuse pentru functia de administrator

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (12/04/2021)

Actualizare si completare materiale AGOA 29.04(04.05).2021

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (12/04/2021)

Cerere pentru completare ordine de zi AGOA 28(29) aprilie 2021

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (12/04/2021)

Completare ordine de zi AGOA din 26/27 aprilie 2021