Update articol:

Pentagonul a confirmat că un videoclip care prezintă un OZN triunghiular este real și realizat de marina americană; Un raport al Pentagon despre OZN – aşteptat să fie publicat în iunie (video)

Departamentul Apărării din SUA a confirmat că imaginile și videoclipurile cu fenomene aeriene neidentificate în formă de triunghi (UAP) sunt reale și au fost realizate de personalul marinei, după ce mai multe videoclipuri clasificate cu presupuse întâlniri între Marina SUA și Obiecte Zburătoare Neidentificate (OZN-uri) au fost difuzate recent de către regizorul și jurnalistul de investigație Jeremy Enyon Lockyer Corbell.

UAP este termenul oficial pentru ceea ce este mai frecvent cunoscut sub numele de obiect zburător neidentificat sau OZN. Confirmarea Pentagonului a fost difuzată pentru prima dată de CNN.

Imaginile și videoclipurile filtrate au fost publicate pe ExtraordinaryBeliefs.com – un site administrat de artistul și realizatorul Jeremy Corbell – și MysteryWire.com, dar au fost distribuite online în ultimul an, a raportat CNN.

Videoclipurile cuprind întâlniri exclusive nemaivăzute până acum cu obiecte zburătoare de formă triunghiulară, precum și un obiect mai sferic care a fost văzut ieșind din apă și din cer, potrivit zerohedge.com.

Fenomenul OZN a câștigat o atenție sporită  în ultimii ani de când oficialii Pentagonului au admis că Departamentul Apărării are un program continuu de monitorizare a OZN-urilor, sau așa cum se numește acum Fenomen aerian neidentificat (Unidentified Aerial Phenomenon).

Mai mult, în timpul mandatului președintelui Donald Trump, pachetul său de credite de 2,3 trilioane de dolari includea o prevedere ca secretarul apărării și directorul serviciilor de informații naționale să colaboreze la un raport despre OZN și să îl facă public. Raportul respectiv se așteaptă să fie publicat în jurul datei de 25 iunie. Nu este sigur cât de multe informații vor fi făcute publice. Dar fostul director al serviciilor de informații naționale, John Ratcliffe, a declarat la Fox News că guvernul SUA este conștient de mult mai multe incidente decât cele raportate.

„Există mult mai multe observații decât au fost făcute publice”, a spus Ratcliffe la Fox News, adăugând: “Unele dintre acestea au fost declasificate. Și când vorbim despre observări, vorbim despre obiecte care au fost văzute de piloții Marinei sau ai Forțelor Aeriene sau care au fost captate de imagini prin satelit care sunt dificil de explicat ”.

„Mișcări greu de replicat pentru care nu avem tehnologia”, a mai spus el, precizând: „Sau obiecte care se mişcă la viteze care depășesc bariera sonoră fără explozii sonice.”

Mai multe surse din SUA familiarizate cu videoclipurile clasificate au confirmat că videoclipurile obținute de jurnalistul Corbell sunt autentice și că este în curs o anchetă cu privire la cine a dezvăluit videoclipurile.

Cele două presupuse întâlniri, separate, au avut loc în 2019 și, respectiv, în 2020. Ambele incidente au fost incluse într-un briefing clasificat adresat înalților oficiali ai apărării și serviciilor de informații, conform documentelor și surselor care au vorbit cu Corbell.

Sursele au confirmat că videoclipul și documentele obținute de Corbell din USS Russell și USS Ohio sunt autentice și reale. Incidentul USS Russell a avut loc în iulie 2019. Incidentul a implicat Strike Group 9 din „zonele de avertizare din San Diego”, potrivit lui Corbell. Echipajul a fost martor și „a înregistrat mai multe ambarcațiuni în formă de „piramidă”. Potrivit lui Corbell, observațiile au fost detaliate în note și trimise Pentagonului împreună cu filmările.

Potrivit site-ului Corbell: “La 1 mai 2020, a fost generat un briefing clasificat despre prezența OZN/UAP, prin intermediul Oficiului de Informații Navale (ONI). Cei familiarizați cu briefingul mi-au spus că obiectivul era de a destigmatiza problema UAP și de a promova mai multe colectări de informații cu privire la incursiunile și întâlnirile UAP cu forţe militare active. Acest briefing UAP a fost integrat într-un briefing anterior ONI, generat pe 18 octombrie 2019. Ambele au fost distribuite pe o gamă largă de platforme de rețea de informații (cum ar fi SIPRNet, JWICS și diverse sisteme Intelink).

Am reușit să obțin informații cu privire la acestea și alte briefing-uri legate de UAP – precum și  două diapozitive neclasificate și unele dintre cele mai interesante imagini militare capturate de UAP pe care le-am văzut vreodată. Este important să înțelegem contextul acestui conținut -deoarece valoarea sa probatorie este cel mai bine demonstrată prin lentila provenienței. Vreau să înțelegeți de ce această nouă dovadă merită atenția voastră deplină”.

BVB | Știri BVB

TRANSILVANIA INVESTMENTS ALLIANCE S.A. (TRANSI) (07/12/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 5-6 decembrie si finalizare etapa 1

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (07/12/2022)

Notificare Estinvest - rezultate oferta publica de cumparare de actiuni emise de CHIMCOMPLEX

ELECTROMAGNETICA SA (ELMA) (07/12/2022)

Politica acordare dividende si Procedura selectie auditor financiar

PREBET SA AIUD (PREB) (07/12/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014