Update articol:

Pentagonul în alertă în urma unor împuşcături în apropiere

pentagon Sursa foto: pixabay.com

Pentagonul era în alertă marţi dimineaţă după ce serviciile de securitate ale Departamentului american al Apărării au semnalat împuşcături în proximitatea sediului, transmite AFP.

Angajaţilor li s-a comunicat prin megafoane să rămână în interiorul clădirii după ce mai mai multe împuşcături au fost auzite în staţia de autobuz a celebrului edificiu de la periferia Washingtonului. Un ofițer de poliție s-ar afla printre răniți, după ce au fost trase focuri de armă la centrul de tranzit.

”Pentagonul este în prezent în stare de alertă din cauza unui incident în staţia de tranzit. Solicităm publicului să evite zona”, a anunţat pe Twitter forţa de protecţie a armatei americane.

Postul local de televiziune WUSA a arătat imagini cu mai multe ambulanţe şi maşini ale poliţiei în faţa Pentagonului.

 

Un reporter Politico, citând surse din cadrul PFPA, a spus că trăgătorul a fost neutralizat de un ofițer de poliție al Pentagonului și nu a reușit să intre în sediul clădirii militare. Se pare că un alt ofițer a fost rănit în incident și că primește îngrijiri medicale în afara locului.

Serviciul medical pentru incendii și urgențe din Arlington a confirmat prin Twitter că incidentul s-a soldat cu mai mulți pacienți.

 

 

BVBStiri BVB

TERAPLAST SA (TRP) (24/09/2021)

Hotarari CA 24.09.2021

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/09/2021)

Infiintarea Filialei Fabrica de Prelucrare a Concentratelor de Uraniu-Feldioara

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (24/09/2021)

Raport consolidat - S1 2021

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/09/2021)

Informatii referitoare la desfasurarea AGA din 29 septembrie 2021

ELECTROMAGNETICA SA (ELMA) (24/09/2021)

Numire Administratori provizorii