Update articol:

Pentagonul nu poate confirma în mod independent atrocitățile din Bucha din Ucraina (oficial SUA) – Jerusalem Post

pentagon

Armata americană nu este în măsură să confirme în mod independent relatările ucrainene despre atrocitățile comise de forțele ruse împotriva civililor în orașul Bucha, dar nici nu are niciun motiv să conteste aceste relatări, a declarat luni un înalt oficial american al apărării, potrivit Jerusalem Post.

„Vedem aceleași imagini ca și dumneavoastră. Nu avem niciun motiv să respingem afirmațiile ucrainene despre aceste atrocități — în mod clar, profund, profund tulburătoare”, a spus oficialul, vorbind sub condiția anonimatului.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a vizitat Bucha, după ce imagini cu cadavrele civile găsite împrăștiate pe o stradă au stârnit indignare internațională.

El a spus că este „foarte greu” pentru Ucraina să negocieze cu Rusia în urma atrocităților comise de forțele ruse la Bucha. Zelensky a spus că atrocitățile comise în oraș simbolizează „natura armatei ruse” și a adăugat că aceștia „tratează oamenii mai rău decât animalele”.

„Este foarte greu să negociezi când vezi ce au făcut aici”, a subliniat președintele stând în oraș, înconjurat de securitate. El a avertizat că „cu cât Federația Rusă întârzie mai mult” discuțiile cu Ucraina, cu atât situația se înrăutățește.

BVB | Știri BVB

Digi Communications N.V. (DIGI) (28/11/2022)

Disponibilitatea versiunii in limba romana a Raportului Anual pentru 2021

ROMCARBON SA (ROCE) (28/11/2022)

Finalizare proces fuziune Greenfiber Intl. SA-Greentech SA,detineri indirecte

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (28/11/2022)

Document informare - alocare actiuni

ROPHARMA SA (RPH) (28/11/2022)

Hotarari AGA O & E 28.11.2022

ROMCARBON SA (ROCE) (28/11/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014