Update articol:

Peste 40.000 de persoane venite din Italia au intrat în România din 23 februarie

pixabay.com pixabay.com

Peste 40.000 de persoane care au venit din Italia au tranzitat punctele de trecere a frontierei, în ultimele săptămâni, iar aproximativ 2.500 de cetăţeni chinezi au intrat în ţară din China şi zonele administrative ale acestei ţări, anunţă oficialii Poliţiei de Frontieră, a spus Şeful Poliţiei Române, chestorul Liviu Vasilescu, potrivit news.ro. De asmenea, Ministerul Afacerilor Interne a anunţat măsuri pentru evitarea aglomerărilor la ghişeele unor direcţii precum cea de înmatriculări auto şi de eliberare a paşapoartelor. Oficialii MAI recomandă autorităţilor locale să dispună măsuri astfel încât să fie evitate aglomeraţiile la ghişeele serviciilor de eliberare a documentelor de identitate.

Chestorul Liviu Vasilescu a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că poliţiştii au întocmit 19 dosare penale, în care sunt cercetate 26 de persoane pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Cele mai multe dosare penale, respectiv şapte, au fost întocmite în judeţul Prahova, patru dosare în judeţul Alba, trei în Olt şi câte unu în judeţele Neamţ, Sălaj şi Vaslui.
 
El a spus că în comunităţile în care există cetăţeni care sunt cunoscuţi că îşi desfăşoară activităţi în Italia au demarat campanii de informare şi de verificare.
 
Vasilescu a afirmat că şi la Hunedoara două persoane au declarat sosesc din Italia dintr-o zonă neafectată de risc epidemiologic, iar în urma verificărilor s-a constatat că vin din zone de carantină. Alte două astfel de cazuri s-au constatat la Călăraşi, iar în judeţul Suceava o persoană care a intrat în ţară şi a declarat că se va autoizola nu a ajuns la domiciliu, ci a fost găsit la domiciliul socrului. În toate aceste cazuri, poliţiştii i-au anunţat pe specialiştii Direcţiilor de Sănătate Publică.

BVB | Știri BVB

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (24/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

CONPET SA (COTE) (24/05/2022)

Hotararea AGOA 24.05.2022

TTS (TRANSPORT TRADE SERVICES) (TTS) (24/05/2022)

Raport tranzactii cu parte afiliata (NAVROM) 11 mai - 24 mai 2022