Update articol:

Platforma ROCA a cumpărat 18% din Sinteza Oradea

Platforma de investiţii ROCA, dedicată companiilor românești aflate în impas, a raportat o deținere de 18% din Sinteza Oradea (STZ), potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori București.

În portofoliul ROCA se mai regăsesc  S-KARP, Frigotehnica, Tremot si Electroplast. 

ROCA are în vedere listarea la bursă, într-o etapă ulterioară listării unor companii din portofoliu, a spus, recent, Rudi Vizental, CEO ROCA, la Summitul Asociației Administratorilor de Fonduri.

ROCA este o soluție dedicată IMM-urilor din aproape orice domeniu de activitate, care au un business funcțional, operațional profitabil și un produs validat de  piață, scalabil, cu posibilități de digitalizare și export, ceea ce le aduce perspectiva de a dezvolta un brand românesc solid. Este întotdeauna analizată oportunitatea de a crește organic și prin consolidări cu alte companii cu care există complementarități și/sau sinergii.

Acționarii platformei ROCA sunt Andrei Cionca, președinte CITR Group și asociații săi prin divizia de investiții CIT Resources, Astra Rail Management GMBH, frații Pavăl, prin PIF Industrial, Dan Șucu fondatorul Mobexert BT investments, compania de investiții a Băncii Transilvania, Theodora Popa, vice-președinta grupului Transavia și a Theodora Golf Club, Adolf Bâclea, fondatorul companiei Cosena, Cristian Ludovic Pop, fondatorul lanțului de magazine pet shop Animax, Next Capital Solutions S.R.L., companie de servicii financiare destinate IMM-urilor și membră a grupului EOS și Vetimex Capital S.R.L., companie deținută de familia Korponay, fondatorii distribuitorului de produse veterinare Maravet SA.

In actionariatul Sinteza mai sunt fondul FII BT INVEST 1 , cu 51,88%, și Tibor Tincău, cu 28,13%.

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (27/11/2020)

Comunicat referitor la comentarii media

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (27/11/2020)

Autorizatie ASF - Modificare act constitutiv

ELECTROARGES SA (ELGS) (27/11/2020)

Prelungire mandat reprezentant permanent Benjamins United SRL