Update articol:

Ploiești Shopping City lansează pe 18 septembrie campania Prima Toamnă ALTFEL

Ploiești Shopping City lansează pe 18 septembrie campania Prima Toamnă ALTFEL, prin care își încurajează clienții să își transforme această primă toamnă atipică într-una plină de culoare, zâmbet și atitudine pozitivă. Noul sezon vine cu multe provocări și schimbări, și tocmai de aceea, la Ploiești Shopping City, vizitatorii sunt invitați să se relaxeze, să se binedispună și să zâmbească chiar și în spatele măștilor. Cu mesajulPrima Toamnă ALTFEL. S-o umplem de culoare și Great Times!”, campania oferă reduceri, premii instant și o colecție specială de măști personalizate pentru un plus de energie și optimism în noul sezon.

Premii instant

Branduri internaționale de fashion își așteaptă clienții cu noi colecții de toamnă versatile, cu croieli și texturi inedite în culorile sezonului, pentru un sezon reinventat. În perioada 18 septembrie – 4 octombrie, clienții care fac cumpărături în valoare de minim 180 lei în magazinele de fashion din Ploiești Shopping City vor primi garantat un voucher de 20 lei, iar la cumpărături în valoare de mimim 220 lei vor primi pe loc un voucher de 30 lei.

După redeschiderea restaurantelor din food court și a cinematografului Cinema City, ofertele din magazinele de fashion sunt menite să completeze gama de experiențe la care vizitatorii Shopping City Ploiești se pot întoarce, în condiții de deplină siguranță.

Măști de protecție. O colecție ALTFEL.

Ca parte a misiunii de a aduce culoare în noul sezon, Ploiești Shopping City va pune la dispoziția clienților o serie de măști de protecție personalizate, un accesoriu sigur și cool atât la mall, cât și în afara lui. Mesajele vesele ale măștilor vor completa și complimenta cele mai noi colecții de fashion ale toamnei 2020.

Mai multe informații despre campanie sunt disponibile pe website-ul https://www.ploiestishoppingcity.ro/ sau pe pagina de Facebook Ploiesti Shopping City.

BVBStiri BVB

Sphera Franchise Group (SFG) (09/04/2021)

Raport voluntar privind tranzactiile cu partile afiliate in 2020

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (09/04/2021)

Solicitare a actionarului majoritar privind sedinta AGOA 29.04(04.05).2021

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (09/04/2021)

Solicitare completare ordine de zi AGOA 26(27).04.2021

FOND DESCHIS DE INVESTITII ETF TRADEVILLE (TVBETETF) (09/04/2021)

Preluare administrare ETF BET Tradeville de catre SAI Patria Asset Management SA

ELECTROARGES SA (ELGS) (09/04/2021)

Solicitare Completare Ordine de Zi - AGOA 26/27.04.2021