Update articol:

PNL cere reluarea discuţiilor în comisii pe legea offshore (Actualizare)

Actualizare> Surse: Legea Offshore nu va fi dezbătută săptămâna aceasta

Legea Offshore nu va fi dezbătută săptămâna aceasta, potrivit unor surse apropaiate situației. Acestea ne-au spus că PSD și ALDE nu au ajuns la o înțelegere în acest sens.

……

PNL cere reluarea discuţiilor din comisiile parlamentare pe legea offshore şi atrage atenţia că investitorii ar putea lua decizia retragerii din Marea Neagră, a declarat luni deputatul liberal Virgil Popescu.

Acesta a spus, citat de Agerpres: “PNL cere reluarea discuţiilor din comisiile de specialitate cu privire la legea offshore pentru că astăzi se împlinesc două săptămâni de la votul din plenul Camerei Deputaţilor când raportul legii a fost retrimis pentru discuţii. În timp ce în interiorul coaliţiei PSD – ALDE se ceartă, timpul în care investitorii trebuie să ia decizia se îngustează şi ne vom trezi, probabil în două – trei săptâmâni, că degeaba discutăm în Parlament pentru că investiţiile în România în gazele din Marea Neagră nu se vor mai face sau ar fi îngheţate în cel mai bun caz, iar (…) ei discută despre cât va câştiga statul român, cât de mult sau cât de puţin va câştiga statul român, şi nu se gândesc la faptul că un procent, indiferent cât va fi acela, din ce se câştiga va fi practic nerelevant în condiţiile în care aceste investiţii nu se fac. De aceea, mimând scandalul, majoritatea PSD – ALDE blochează discuţiile din Parlament”.

Deputatul PNL a menționat că termenul pentru depunerea raportului la această lege a trecut.

 

BVBStiri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (26/02/2021)

Recomandarea Comitetului Reprezentantilor in legatura cu AGOA din 24 martie 2021

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (26/02/2021)

Disponibilitate rezultate financiare preliminare 2020

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (26/02/2021)

Comunicat - metode de evaluare