Update articol:

Organizația de femei a PNL Timiș şi Alina Gorghiu lansează ”DezvoltarEA României”, cea mai largă dezbatere online din regiune

Organizația de femei a PNL Timiș şi Alina Gorghiu, senator PNL de Timiș și ambasador al României la Women Political Leaders, lansează ”DezvoltarEA României”, cea mai largă dezbatere online din regiune. 

Potrivit unui anunţ al dezbaterii postat pe Facebook, femeile îşi pot trimite  ideile constructive până pe data de 29 octombrie. Apoi, timp de o săptămână, echipa le va pune cap la cap și va selecta proiectele fezabile. Pasul următor va fi organizarea unui webinar, iar finalul proiecte legislative asumate care ajung în Parlament.

Alina Gorghiu a scris pe Facebook: “Mândră de fetele mele din OFL Timiş!
Azi, lansează cel mai mare proiect de consultare al doamnelor și domnișoarelor din regiune. ”DezvoltarEA României” este despre fiecare dintre noi. Dacă ești femeie și ai super idei, intră pe pagina lor sau comentează aici și fii o voce puternică în comunitatea ta!”

Organizația de femei a PNL Timiş a transmis:

“OFL Timiș și Alina Gorghiu, senator PNL de Timiș și ambasador al României la Women Political Leaders, lansează ”DezvoltarEA României”, cea mai largă dezbatere online din regiunea noastră, la care voi sunteți VOCEA principală!
Ești femeie și simți că nu te ascultă nimeni sau te lovești des de discriminare de gen? Ai idei constructive despre care știi că pot schimba măcar un pic societatea în care trăim? VINO alături de noi!
Vrei să modifici o lege? Ai identificat ceva care nu funcționează cum trebuie din cauza legislației? Simți că ar fi nevoie de o anumită măsură, într-un anumit domeniu? Ai încercat să faci vreun demers și te-ai blocat în legi stufoase și alambicate? Sau pur și simplu, ai o idee mișto care merită susținere?
Împreună găsim SOLUȚII!
Ce trebuie să faci? Lasă aici un comentariu cu propunerile și ideile tale până pe data de 29 octombrie. Apoi, timp de o săptămână, echipa noastră le va pune cap la cap și va selecta proiectele fezabile. Pasul următor: organizăm un webinar la care te încurajăm să participi.
Finalul: proiecte legislative asumate care ajung în Parlament și care vor fi susținute de cei care ne reprezintă.
Hai să fim o VOCE!”

BVBStiri BVB

Sphera Franchise Group (SFG) (09/04/2021)

Raport voluntar privind tranzactiile cu partile afiliate in 2020

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (09/04/2021)

Solicitare a actionarului majoritar privind sedinta AGOA 29.04(04.05).2021

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (09/04/2021)

Solicitare completare ordine de zi AGOA 26(27).04.2021

FOND DESCHIS DE INVESTITII ETF TRADEVILLE (TVBETETF) (09/04/2021)

Preluare administrare ETF BET Tradeville de catre SAI Patria Asset Management SA

ELECTROARGES SA (ELGS) (09/04/2021)

Solicitare Completare Ordine de Zi - AGOA 26/27.04.2021