Update articol:

Premierul a cerut instituţiilor statului să îi sancţioneze pe parlamentarii care nu poartă mască la şedinţe

Florin Citu

Premierul Florin Cîţu a cerut, vineri, tuturor instituţiilor statului să îi sancţioneze pe parlamentarii care nu poartă mască la şedinţele din Legislativ.

Şeful Executivului a făcut referire în special la senatorii şi deputaţii care au participat, joi, la şedinţa în cadrul căreia a fost citită moţiunea de cenzură depusă de USR PLUS şi AUR, transmiţându-le instituţiilor statului “să nu fie timide”.

Orice acţiune care este făcută împotriva sau încearcă să oprească campania de vaccinare trebuie sancţionată cu fermitate de toate instituţiile statului. (…) Ieri (n.r. – joi) în Parlamentul României am văzut deputaţi şi senatori ai unui partid care erau acolo fără mască, pe toată durata acelei busculade pe care am văzut-o cu toţii. Este inadmisibil şi le cer instituţiilor statului să îi amendeze pe cei care nu respectă legislaţia, indiferent de ce funcţie au în statul român. Nu se poate să avem aşa ceva în Parlamentul României: oameni care nu respectă legislaţia şi apoi le cer românilor să respecte legislaţia. Deja avem un număr din ce în ce mai mare de persoane care sunt infectate. Ştim foarte bine că este un virus care afectează viaţa multor români. Poate avea implicaţii pentru toţi românii. Trebuie să ne gândim la acest lucru şi trebuie, acolo unde trebuie, să purtăm mască, purtăm mască, trebuie să ne vaccinăm pentru că este singura soluţie. Din nou le cer tuturor instituţiilor statului să îşi facă datoria, inclusiv cu acei parlamentari care nu poată mască în interior, în Parlamentul României”, a spus Cîţu, la Iaşi, potrivit Agerpres.

BVBStiri BVB

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (22/09/2021)

Situatia inregistrarii la RC Bucuresti a hotararilor AGOA si AGEA din 10.09.2021

MECANICA FINA SA (MECE) (22/09/2021)

Completare Raport Anual 2020 - raport consolidat

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (22/09/2021)

Actualizarea componentei comitetelor consultative ale societatii

TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE (TBK) (22/09/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

BURSA DE VALORI BUCURESTI SA (BVB) (22/09/2021)

Completarea ordinii de zi a AGEA din 20/21.10.2021