Update articol:

Premierul Viorica Dăncilă: “Doresc să salut prezenţa investiţiilor franceze în România, care sunt dovada vie că România este un loc propice pentru mediul de afaceri”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că investiţiile franceze în România sunt dovada că ţara noastră e un loc propice pentru mediul de afaceri.

Viorica Dăncilă participă la Forumul economic franco-român, eveniment organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a Franţei în România, în cadrul Sezonului România-Franţa.

“Cu toţii am putut asista în ultima perioadă la un adevărat reviriment economic în relaţia bilaterală, cu numeroase proiecte de succes care au contribuit ca schimburile comerciale franco-române să depăşească anul trecut cifra de 9 miliarde de euro. În acest context deosebit, doresc să salut prezenţa investiţiilor franceze în România, care sunt dovada vie că România este un loc propice pentru mediul de afaceri. Franţa este astăzi al cincilea investitor străin în România. Sunt peste 3.000 de întreprinderi franceze care generează circa 120.000 de locuri de muncă directe, Franţa se situează în prezent pe locul trei între ţările de destinaţie a produselor româneşti şi pe locul şase între ţările de provenienţă a importurilor. Totuşi, pot să spun că potenţialul mediului de afaceri este încă mare, iar dumneavoastră sunteţi în continuare bine-veniţi şi vă încurajez să investiţi în România”, a spus Dăncilă, potrivit Agerpres.

BVBStiri BVB

DAFORA SA (DAFR) (27/10/2020)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (27/10/2020)

Tranzactie cu parti afiliate

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (27/10/2020)

Comunicat informare investitori - versiunea in limba engleza