Update articol:

Preşedintele AUR va cere în Parlament că armata să redevină obligatorie în România; AUR: Nu susținem ieșirea României din Uniunea Europeană sau NATO

George Simion, copresedintele AUR, a anunţat, la Marius Tucă Show,  că va cere în Parlament că armata să redevină obligatorie în România.

George Simion și Claudiu Târziu au fost invitați să vorbească despre proiectele pe care vor să le treacă prin Parlament.

“Licee și universități în limba română unde sunt comunități românești. De asemenea, armata obligatorie, dar nu în sens de 3 luni sau 6 luni, dar pregătire militară pentru toți cei doritori”, a spus și George Simion în cadrul emisiunii.

La rândul său, Claudiu Târziu a mai spus că AUR va lupta în Parlament pentru “interesul național”. El a mai declarat că prioritatea este reforma clasei politice.

AUR: DENUNȚĂM TOATE INIȚIATIVELE DIN MEDIUL ONLINE MENITE SĂ COMPROMITĂ IMAGINEA AUR

AUR a anunţat că a constatat că în ultimele zile s-au înmulțit inițiativele din mediul online menite să denigreze și să creeze o imagine negativă acestui partid, membrilor și simpatizanților săi. Se lansează multe știri false și teorii conspiraționiste cu privire la originea AUR, programul politic, sursele de finanțare și proiectele partidului nostru. Apar conturi false cu denumirea partidului nostru pe Instagram, Wikipedia, Facebook, etc, în care persoane necunoscute ne atribuie afirmații mincinoase, menite să inflameze publicul de bună credință.

Nimic din toate aceste acuzații și teorii ale conspirației nu este adevărat, susţine AUR. În spatele AUR se află cei 500.000 de români care ne-au acordat încrederea lor prin vot.

Au apărut în mediul online inițiative care abuzează de numele AUR, menite să ne discrediteze, precum intoxicarea cu interzicerea rock-ului. Dimpotrivă, vrem reluarea concertelor, a spectacolelor de teatru, a tuturor manifestărilor prin care artiștii țării să-și poată câștiga existența din talentul și munca lor. Dacă se dorește, se pot găsi soluții și pentru reluarea vieții culturale.”, a declarat copreședintele AUR George Simion.

„AUR nu susține ieșirea României din Uniunea Europeană sau NATO, așa cum s-a vehiculat recent în mediul online, prin promovarea unor postări de pe conturi false. Dimpotrivă, avem ca obiectiv îmbunătățirea cooperării regionale pentru consolidarea flancului estic al NATO. Suntem pentru o singură Europă și respingem ideea unei Europe cu două viteze, pe clivaje geografice, economice sau ideologice”, a declarat Claudiu Târziu, copreședintele AUR.

BVBStiri BVB

ELECTROARGES SA (ELGS) (25/01/2021)

Calendar Comunicare Financiara 2021

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (25/01/2021)

Notificare rascumparare actiuni proprii 18 - 22 ianuarie 2021

BURSA DE VALORI BUCURESTI SA (BVB) (25/01/2021)

Document informare - alocare actiuni BVB

SIF MUNTENIA S.A. (SIF4) (25/01/2021)

Autorizare ASF - Schimbare in conducerea executiva a administratorului SIF4