Update articol:

Președintele Palestinei, Mahmoud Abbas, în vizită în România, la invitația Președintelui României

Săptămâna trecută, preşedintele SUA s-a întâlnit cu Președintele Palestinei, Mahmoud Abbas

Președintele României, Klaus Iohannis, îl va primi marți, 19 iulie 2022, la Palatul Cotroceni, pe Președintele Palestinei, Mahmoud Abbas, cu ocazia vizitei oficiale pe care acesta o efectuează în țara noastră, la invitația Președintelui României.

Vizita oficială a Președintelui palestinian în România reflectă și reconfirmă soliditatea relației bilaterale, care este profundă și de lungă durată, potrivit unui comunicat al Preşedinţiei României.

Cu prilejul consultărilor oficiale, Președintele Klaus Iohannis și Președintele Mahmoud Abbas vor evalua posibilitățile concrete de a dinamiza și consolida aspectele sectoriale ale cooperării bilaterale, pe toate domeniile de interes comun, cu accent pe dialogul politic, afacerile interne, educație, domeniul economic și comercial.

Totodată, agenda de discuții a celor doi înalți oficiali va mai cuprinde un schimb de opinii cu privire la evoluțiile cu impact regional în Orientul Mijlociu, stadiul și perspectivele Procesului de Pace în Orientul Mijlociu (PPOM), situația de securitate și efectele generate de agresiunea ilegală și neprovocată a Rusiei împotriva Ucrainei.

BVB | Știri BVB

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (28/11/2022)

Rascumparare actiuni proprii in perioada 21-25.11.2022

BRD - GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. (BRD) (28/11/2022)

Convocare reuniune Consiliu de Administratie 7 decembrie 2022

MedLife S.A. (M) (28/11/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 21 -25 noiembrie 2022

TERAPLAST SA (TRP) (28/11/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 21 - 25 noiembrie 2022