Update articol:

Preşedintele Venezuelei în vizită neaşteptată în Qatar

Preşedintele venezuelean, Nicolas Maduro, a sosit marţi în Qatar pentru o vizită neanunţată în statul din Golf bogat în gaze, a anunţat agenţia oficială de presă din Qatar, QNA, scrie AFP, potrivit Agerpres.

Maduro a fost întâmpinat pe aeroportul internaţional Doha de ministrul de stat de externe, Sultan bin Saad Al Muraikhi, potrivit imaginilor cu sosirea sa transmise de QNA.

Liderul venezuelean, aflat în turneu în Orientul Mijlociu, va rămâne două zile în Qatar, potrivit unor surse diplomatice.

Maduro a vizitat Iranul în weekend, unde a semnat un acord de cooperare pe 20 de ani cu liderii iranieni pentru a-şi consolida alianţa împotriva Statelor Unite, adversarul lor comun. Anterior, Maduro a vizitat Kuweitul, Algeria şi Turcia.

Iranul şi Venezuela, două ţări petroliere care sunt membre ale Organizaţiei Ţărilor Exportatoare de Petrol (OPEC), sunt amândouă supuse sancţiunilor americane.

Qatarul este un aliat major al Statelor Unite. Dar, în 2014, Nicolas Maduro a declarat că băncile din Qatar ajutau ţara sa cu împrumuturi importante, în contextul în care economia Venezuelei, dependentă de petrol, se prăbuşea.

BVB | Știri BVB

Digi Communications N.V. (DIGI) (28/11/2022)

Disponibilitatea versiunii in limba romana a Raportului Anual pentru 2021

ROMCARBON SA (ROCE) (28/11/2022)

Finalizare proces fuziune Greenfiber Intl. SA-Greentech SA,detineri indirecte

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (28/11/2022)

Document informare - alocare actiuni

ROPHARMA SA (RPH) (28/11/2022)

Hotarari AGA O & E 28.11.2022

ROMCARBON SA (ROCE) (28/11/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014