Update articol:

Prețul Ethereum a crescut, după ce Elon Musk a confirmat că deține criptomoneda

Prețul Ethereum a crescut miercuri după-amiază, după ce Elon Musk, CEO-ul Tesla si SpaceX, a declarat că deține criptomoneda, la conferința The B Word, un eveniment găzduit de Consiliul Crypto pentru Inovație, scrie CNBC.

Ethereum, care crestea deja în ziua respectivă, a atins apogeul sesiunii după remarca lui Musk, dupa o crestere cu mai mult de 12%.

De asemenea, Musk și-a reiterat sprijinul pentru criptomonede în general, în ciuda riscurilor potențiale de mediu. Întrucât mineritul bitcoin este alimentat din ce în ce mai mult cu energie regenerabilă, a spus Musk, probabil Tesla va accepta din nou bitcoin pentru tranzacții.

“Vreau mai multe verificări pentru a confirma că procentul de energie regenerabilă folosită este cel mai probabil la sau peste 50% şi există tendinţă de creştere a acestuia. Dacă va fi aşa, Tesla va accepta din nou bitcoin”, a declarat Musk. Acesta a adăugat: “Cel mai probabil răspuns este că Tesla va relua acceptarea bitcoin”.

Musk a mai spus că, în acest moment, singura actiune pe care o deține este Tesla și că deține personal niște bitcoin, dogecoin și ethereum. „Singurul lucru semnificativ pe care îl dețin în afara Tesla este SpaceX”, a spus el. El a mai spus că și-a menținut detinerea in bitcoin pe termen lung.

Musk a confirmat, de asemenea, că atât Tesla, cât și SpaceX dețin bitcoin, și nicio altă criptomonedă în acest moment.

BVBStiri BVB

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (03/08/2021)

Rezultate exprimare optiune conform Hotararea nr. 3 AGEA 27.04.2021

TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE (TBK) (03/08/2021)

Convocare AGAE_07/08 Septembrie 2021

TERAPLAST SA (TRP) (03/08/2021)

Hotarare CA din 02.08.2021

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (03/08/2021)

Conferinta telefonica investitori si analisti - S1 2021

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (03/08/2021)

Solutionare definitiva litigiu KJK Balkan Holding S.a.r.l