Update articol:

Transgaz a semnat contractul privind achiziția de ”Unități de Comprimare – Compresoare centrifugale acționate cu turbine pe gaz”

Preţul produselor livrate este de 139.507.161 lei, la care se adaugă TVA

TRANSGAZ SA a semnat astăzi cu Asocierea SUTECH SRL (Lider)-SOLAR TURBINES EUROPE SA (asociat), ofertantul declarat câștigator în urma evaluării ofertelor, contractul sectorial de produse nr. 604 privind achiziționarea de ”Unități de Comprimare – Compresoare centrifugale acționate cu turbine pe gaz”.

Preţul contractului, respectiv preţul produselor livrate este de 139.507.161 lei, la care se adaugă TVA, conform prevederilor legale. Durata contractului este de 36 de luni de la data intrării în vigoare a contractului, iar termenul de livrare a produselor este de 8 luni pentru primele 2 Unități de Comprimare, respectiv 10 luni pentru următoarele 2 Unități de Comprimare.

Din partea Transgaz a semnat directorul general Ion Sterian, din partea Asocierii SUTECH SRL, contractul a fost semnat de directorul general, Gabriel Bucur, iar din partea SOLAR TURBINES EUROPE SA, de Walter Jozef P. Berre, Managing Director. 

Pentru derularea Proiectului „Dezvoltări ale SNT în zona de Nord – Est a României în scopul îmbunătățirii aprovizionării cu gaze naturale a zonei precum și a asigurării capacităților de transport spre Republica Moldova“, SNTGN Transgaz SA a accesat fonduri europene prin Ministerul Fondurilor Europene – Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Infrastructura Mare (AMPOIM), prin semnarea contractului de finantare nr. 226/22.11.2018.

Procedura de achiziție având ca obiect achiziționarea de GRUPURI DE COMPRIMARE – COMPRESOARE CENTRIFUGALE ACȚIONATE CU TURBINE PE GAZE necesare pentru execuția proiectului „Dezvoltări ale SNT în zona de Nord – Est a României în scopul îmbunătățirii aprovizionării cu gaze naturale a zonei precum și a asigurării capacităților de transport spre Republica Moldova“, a fost demarată în platforma SEAP, în octombrie 2018. Data limită de depunere a ofertelor a fost 19.12.2018.

SNTGN Transgaz SA Mediaș este operatorul tehnic al Sistemului Național de Transport (SNT) gaze naturale. 

 

BVB | Știri BVB

ROMCAB SA (MCAB) (29/11/2023)

Suspendare provizorie sentinta faliment actionar majoritar

SAFETECH INNOVATIONS (SAFE) (29/11/2023)

Solicitare completare ordine de zi AGEA 21/22.12.2023

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (29/11/2023)

Electrica a atras o noua finantare de 17,4 mil. euro prin Fondul de Modernizare

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (EVER) (29/11/2023)

Depunere Oferta publica de cumparare actiuni EVER