Update articol:

Primarul Sectorului 2: Azi a căzut termoizolaţia de la tavanul parterului unui bloc reabilitat în 2017. Vom verifica cine este responsabil de validarea calităţii lucrărilor – foto

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a scris astăzi pe Facebook că a căzut termoizolaţia de la tavanul parterului unui bloc reabilitat în 2017 şi că, din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Radu Mihaiu anunţă că vor verifica toate blocurile executate de aceeaşi echipă, în privinţa calităţii execuţiei, iar dacă e cazul, vor fi executate lucrări de punere în siguranţă, tot pe cheltuiala constructorului.

“Azi a căzut termoizolația de la tavanul parterului unui bloc reabilitat în 2017.
Din fericire nimeni nu a fost rănit.
Recepția acestui bloc a fost făcută în 2018, deci ne aflăm în perioada de garanție, iar constructorul va suporta integral cheltuiala cu reparația și refacerea termoizolației. Suplimentar, vom verifica toate blocurile executate de aceeași echipă, în privința calității execuției. Dacă e cazul, vor fi executate lucrări de punere în siguranță, tot pe cheltuiala constructorului.
Din păcate, în trecut, prea multe blocuri au fost executate și recepționate ”pe ochi frumoși” în sectorul 2. De la preluarea mandatului, conducerea responsabilă cu reabilitarea blocurilor a fost schimbată integral, și am insistat pe verificarea calității lucrărilor.
Astăzi nu a fost nimeni rănit, dar ar fi putut să fie. Vom verifica în ce fel a fost făcută recepția în acest caz, și cine este responsabil (înafară de constructor) de validarea calității lucrărilor.
Fie că e vorba de corupție, fie că e vorba de incompetență, vom afla.
Pentru că nu doar corupția poate ucide, ci și incompetența”, a scris primarul Radu Mihaiu.

BVB | Știri BVB

AAGES S.A. (AAG) (08/08/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 01-05.08.20222

MedLife S.A. (M) (08/08/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 1 -5 august 2022

TERAPLAST SA (TRP) (08/08/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 1 august -5 august 2022

Erste Group Bank AG (EBS) (08/08/2022)

Notificare - tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014