Update articol:

Proiectul One Verdi Park, dezvoltat de One United Properties, va fi finalizat în 2021

Componenta rezidențială a proiectului mixt One Verdi Park a fost deja precontractată în proporție de 50 %

Proiect mixt construit de One United Properties într-o zonă cu perspective importante de dezvoltare, One Verdi Park ajunge la cota zero. Construcția acestui proiect multifuncțional a fost demarată în toamna anului 2019 și are ca termen de livrare trimestrul 4 din 2021, potrivit unui comunicat.  

Amplasat în partea de Nord a Bucureștiului, pe Str. Barbu Văcărescu, One Verdi Park este format din două turnuri, unul de birouri și unul rezidențial, de 77 de metri înălțime, cu vederi panoramice superbe asupra lacurilor Floreasca și Tei, turnuri unite de un spațiu comercial la parter. Turnul rezidențial de la One Verdi Park împreună cu cel mai mare turn de la One Mircea Eliade (componenta rezidențială a proiectului One Floreasca City) vor reprezenta cele mai înalte blocuri de locuințe exclusiviste din București.  

Proiectul va avea o suprafață totală de 60.000 mp, distribuiți astfel: 19.000 mp subsoluri cu peste 480 de locuri de parcare, 21.000 mp închiriabili pentru birouri, 16.000 mp pentru cele 134 de apartamente exclusiviste și 4.000 mp spații comerciale la parter. Turnul rezidențial va fi una dintre cele mai înalte clădiri de apartamente landmark din Capitală, în vreme ce turnul office reprezintă o soluție pentru companiile în căutare de reprezentativitate, având o poziție dominantă, cu vedere unică asupra parcului Verdi și  lacului Floreasca. Ambele turnuri vor respecta filosofia One de a oferi clădiri exclusiviste, care respectă cerințele Green și LEED pentru clădiri ecologice, iar turnul de birouri va targeta certificările LEED Platinum v4 și WELL, potrivit comunicatului. 

„One Verdi Park este un proiect mixt care se dezvoltă într-o zonă cu potențial mare, o zonă consacrată atât pentru segmentul office, cât și pentru cel comercial și rezidențial. Odată cu atingerea cotei zero dezvoltarea proiectului avansează, ceea ce ne permite livrarea sa mai devreme decat termenul inițial pe care ni l-am asumat, la finele lui 2021. Lucrăm cu un contractor foarte eficient din Turcia, iar în acest moment suntem chiar cu patru săptămâni înaintea programului bugetat inițial, ritm care ne poate permite să finalizăm chiar înainte de termen. Pe fondul trendului de eficientizare a timpului în marile aglomerări urbane, proiectele mixte care oferă atât locuințe, cât și spații de lucru în aceeași zonă câștigă teren. Clienții caută dezvoltări mixte care să le ofere cât mai multe facilități, de la casă, la birou, market, restaurant, pentru că toate acestea salvează timp. Dezvoltarea acestui proiect a început în toamna lui 2019 și deja 50 % din unitățile locative au fost precontractate. One Verdi Park va fi unul dintre proiectele landmark ale orașului, o dezvoltare de referință, asemenea lui One Floreasca City, pe o piață imobiliară dinamică cum este cea de la noi”, spune Beatrice Dumitrașcu, VP Residential Division One United Properties.

Conceptul One Verdi Park se înscrie în strategia companiei de a dezvolta proiecte multifuncționale, așa cum sunt și One Cotroceni Park sau One Floreasca City, în contextul unui interes accentuat pentru revitalizarea fostelor platforme industriale ale Bucureștiului, dar și al preocupării crescute a oamenilor pentru îmbunătățirea calității mediului de trai și de lucru.  

 Înființată în 2007 de Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, One United Properties este cunoscută pentru dezvoltări emblematice cum ar fi One Floreasca City, One Herăstrău Park, One Charles de Gaulle sau One Herăstrău Plaza. One United Properties va avea până la sfârșitul anului 2020 peste 800 apartamente finalizate și peste 2.000 care urmează a fi terminate în anii viitori. Divizia de birouri, înființată în parteneriat cu Ionuț Dumitrescu, are astăzi un portofoliu de 67.500 mp GLA (One Tower, parte din One Floreasca City, business park-ul One North Gate, clădirea One Victoriei Center, One Herăstrău Office) și birouri în dezvoltare și construcție de peste 100.000 mp GLA (One Cotroceni Park și One Verdi Park). Toate clădirile dezvoltate dețin certificări superioare de sustenabilitate și eficiență energetică.

BVBStiri BVB

BRK Dow Turbo Short 27450 (BKDOWTSA5) (10/08/2020)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 10 si 11 August 2020

E-mini Dow Jones TURBO SHORT 0.01/28,500/28,000 (EBDOWTS15) (10/08/2020)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 10 si 11 August 2020

E-mini Dow Jones TURBO SHORT 0.01/28,500/28,000 (EBDOWTS15) (10/08/2020)

Suspendare tranzactionare - 09:45 - Notificare Erste Group Bank AG - atingere bariera