Update articol:
COMUNICAT

Proiectul Senat Junior, în școlile din sectorul 2

Zeci de elevi de la mai multe școli din sectorul 2 al Capitalei au avut ocazia să învețe cum iau naștere legile în România, care este rolul Parlamentului, în general, și al Senatului în special, toate acestea în cadrul proiectului Senat Junior, dezvoltat de Senatul României, potrivit unui comunicat.

Monica Anisie, președinta Comisiei pentru Învățământ din Senatul României, este membră a Grupului de prietenie copii-senatori, platforma dedicată dialogului deschis cu cei mici și modalitatea prin care vocea lor să fie auzită la nivelul Parlamentului.

Astfel, în ultimele două săptămâni, senatoarea liberală, care este și președintele PNL Sector 2 București, a vizitat clase ale școlilor nr. 40, nr. 66 și ale școlii gimnaziale “Tudor Arghezi”, unde a discutat cu elevii despre procesul legislativ și necesitatea acestuia.

„Elevii întâlniți mi-au demonstrat cât sunt de deschiși, direcți, plini de idei și dornici de informație. Am încredere în capacitatea lor de documentare, de analiză, în curajul specific generației și în alegerile pe care le vor face în viață. Am auzit și voci mărunte care au pus la îndoială utilitatea acestei inițiative și nu pot decât să vă invit să asistați la o astfel de întâlnire sau, și mai bine, să vă prindeți în joc cu copiii voștri, pentru a dezbate teme pe care adulții cred adesea că le stăpânesc mai bine. Poate așa veți realiza ceea ce mi-au demonstrat întotdeauna elevii mei: și eu am de învățat de la ei”, a declarat Monica Anisie pe pagina sa de Facebook.

Proiectul continuă și cu alte școli din sectorul 2 pe care Monica Anisie, președintele PNL sector 2 București, urmează să le viziteze.

BVB | Știri BVB

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (02/06/2023)

Fitch confirma Ratingul BBB- cu perspectiva stabila

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (02/06/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni detinut la IAMU S.A.

Banca Transilvania TURBO LONG 10/1.77/1.82 (EBTLVTL19) (02/06/2023)

Notificare Erste Group Bank AG - EBTLVTL19 este sold-out