Update articol:

Protest inedit în Vaslui: Partidă de golf pe un drum plin de gropi – video

Locuitorii comunei Roşieşti, din Vaslui, au găsit o metodă inedită de protest, nemulțumiți fiind de gropile de pe drumuri.

Anton Lucian Andrei s-a filmat când juca golf, folosind găurile din asfaltul drumului.  El îi îndeamnă pe cetăţenii comunei să organizeze o strângere de semnături pentru a convinge Consiliul Judeţean să reabiliteze drumul.

Acesta a spus într-un videoclip postat pe Facebook: “Cineva ne recomanda nu cu mult timp în urmă să jucăm golf că face bine pentru sănătate. Foarte bine. Cred că cei de la Consiliul Județean Vaslui s-au conformat ordinului și au creat un teren de golf pe asfalt. O fi bun, o fi rău golful- nu știu și nici nu vreau să știu să-l joc pe asfalt”.

Filmul este însoțit și de un text: “Cred că a venit momentul sa nu mai credem în speranța că acest drum DJ244A va fi reabilitat de către Consiliul județean, ei știu doar să pună petice sau aruncă gunoiul sub preș că poate așa prostii nu o sa vadă bătaia de joc !

Așa că ar trebui sa nu mai fim nepăsători și să începem în a strânge semnături pentru a le cere celor de la județ reabilitarea acestui drum !”

BVB | Știri BVB

ALRO S.A. (ALR) (14/01/2022)

Stadiu litigiu Alro - Consiliul Concurentei

ALRO S.A. (ALR) (14/01/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)