Update articol:

PSD cere partidelor să-l voteze premier pe Florin Cîțu: Sănătate, nu anticipate!

Sursa foto: Facebook

PSD consideră că un guvern interimar cu puteri limitate nu poate gestiona eficient combaterea epidemiei de coronavirus, a afirmat luni liderul interimar al Senatului, Titus Corlățean, citat de stiripesurse.ro. Apelul vine în contextul în care PSD a spus săptămâna trecută că social-democrații au doar 40% în Parlament și liberalii își pot instala un guvern plin dacă și doresc acest lucru. Și Pro România a cerut luni să fie votat cât mai repede un guvern plin.

„În contextul evoluțiilor actuale legate de epidemia de coronavirus, PSD adresează încă un apel către PNL și Guvernul Orban la responsabilitate. În aceste zile, prioritatea tuturor decidenților politici trebuie să fie sănătatea și siguranța cetățenilor. Orice jocuri politice trebuie să înceteze! România este vulnerabilă în fața epidemiei din cauza crizei politice prelungite. Un guvern interimar, cu puteri limitate, nu poate gestiona eficient combaterea epidemiei. Solicităm guvernului și autorităților responsabile să transmită de urgență Parlamentului pachetul de măsuri legislative necesare pentru gestionarea crizei de sănătate publică cu care ne confruntăm.

Este timpul ca toate forțele politice să acționeze unitar astfel încât statul să aibă un răspuns coerent și cât mai puține vieți să fie puse în pericol. România are nevoie de responsabilitate și de fapte. Mai puțină politică și mai multe acțiuni concrete pentru sănătatea și siguranța cetățenilor”, a declarat Corlățean.

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (27/11/2020)

Comunicat referitor la comentarii media

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (27/11/2020)

Autorizatie ASF - Modificare act constitutiv

ELECTROARGES SA (ELGS) (27/11/2020)

Prelungire mandat reprezentant permanent Benjamins United SRL