Update articol:

“Pur și simplu Bernie este Bernie” – Cum a devenit virală o fotografie a lui Sanders purtând mănuși la Ziua Inaugurării lui Biden

Foto -Brendan Smialowski Foto -Brendan Smialowski

* O imagine a senatorului Bernie Sanders în ziua inaugurării a făcut furori pe internet, provocând mii de meme photoshopate pe social media * Fotografia senatorului independent din Vermont care poartă mănuși și o haină maro a fost transformată prin Photosdop în timp şi spaţiu, în diferite momente istorice, scene de film, picturi celebre și multe altele * Fotoreporterul din Washington, Brendan Smialowski, a declarat pentru CNBC cum a surprins fotografia lui Sanders.

 

Una dintre cele mai interesante și plăcute fotografii de la inaugurarea lui Joe Biden nu îl înfăţişează pe preşedintele SUA, ci este vorba de o imagine a senatorului independent Bernie Sanders din Vermont care a făcut furori pe internet, provocând mii de meme photoshopate pe social media, potrivit CNBC.

În imagine, Sanders poartă mănuși supradimensionate și un palton maro, așezat social distanțat pe un scaun pliant cu picioarele și brațele încrucișate. Această fotografie a fostului candidat la președinție din partea democraţilor a fost transformată de public în aceste zile în multe alte fotografii, fiind plasat în locuri şi timpuri diferite, în momente istorice, scene de film, picturi celebre și multe altele.

Brendan Smialowski, fotoreporterul de la Washington, care acoperă domeniul politicii pentru Agenţia  France-Presse, l-a fotografiat pe Sanders. “Această imagine nu este chiar așa de grozavă”, a declarat Smialowski pentru CNBC. „Nu este cea mai frumoasă compoziție din lume.”

El a stat cu ochii pe oaspeții proeminenți la ceremonia de inaugurare joi, în special pe republicanii Ted Cruz și Josh Hawley, care s-au confruntat cu critici pentru eforturile lor de a revoca rezultatele alegerilor prezidențiale.

 

„L-am văzut pe senatorul Sanders jucându-se cu mănușile sale. A fost doar un moment frumos când și-a încrucișat picioarele și brațele ”, a spus Smialowski, adăugând: „Am pus camera spre el.”

Restul este istorie, scrie CNBC. Fotografia s-a viralizat rapid pe internet, fiind asociată cu subtitrări amuzante, tăiată și lipită în diferite iterații.

Ashley Smalls, un doctorat la Penn State, a transmis fotografia pe Twitter, scriind: „Ar fi putut fi un e-mail”. Tweetul ei are peste 1,1 milioane de aprecieri și 139.700 de redistribuiri începând de sâmbătă dimineață.

„Când am văzut fotografia lui Bernie, mi-a amintit de mine la o întâlnire, așteptând să se termine”, a spus Smalls pentru CNBC. Majoritatea comentariilor erau se identificau cu Sanders, potrivit lui Smalls.

Smialowski nu a observat imediat buzz-ul din jurul fotografiei sale, dar a început să primească câteva e-mailuri de la șefii săi spunând că oamenii se distrează cu imaginea. Mai târziu, când notificările prin e-mail și rețelele sale sociale au explodat, a știut că imaginea sa a devenit virală.

„Nu cred că vreun fotoreporter este fericit că  munca lui se transformă într-un meme”, a spus Smialowski, precizând totuşi: „Dar este plăcut să vezi cum oamenii sunt creativi cu ceva.”

Fotoreporterul a spus că îi place să vadă versiuni ale fotografiei sale plasându-l pe Sanders în tablouri, mai ales când se pare că autorul a depus eforturi suplimentare prin Photoshop pentru a-l integra pe senator în artă.

În timpul unui interviu acordat joi, Sanders a spus că habar nu avea că fotografia lui a devenit o senzație pe internet. „Stăteam acolo, încercând să mă încălzesc, încercând să fiu atent la ceea ce se întâmpla”, a spus el.

 

Sanders a spus că Jen Ellis, o profesoară din Vermont, a făcut mănușile pe care le purta. Potrivit lui Ellis, mănușile sunt create din pulovere de lână refăcute și căptușite cu lână din sticle de plastic reciclate.

Magazinul de campanie al senatorului a lansat un hanorac cu meme, cu 100% din încasări către Meals on Wheels Vermont. Hanoracul s-a epuizat de atunci.

 

Când a fost întrebat de ce crede că fotografia lui Sanders a rezonat atât de puternic cu oamenii, Smialowski a spus: „Sen. Sanders are o marcă și o imagine foarte bine definite. El este cine este și se simte confortabil în asta și face parte din politica sa. ”

„A fost o felie frumoasă de viață”, a spus Smialowski. „Pur și simplu Bernie este Bernie.”

 

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (02/02/2023)

Reluare tranzactionare - ora 10:00 - conform Codului BVB - operator de piata reglementata (Titlu II - art. 115 si Titlu III - art. 6) - Decizie ASF nr. 84/02.02.2023 - aprobare document oferta publica de cumparare actiuni FP

OMV PETROM S.A. (SNP) (02/02/2023)

Rezultate financiare preliminare la 31 decembrie 2022

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (01/02/2023)

Raport auditor S2 2022 art. 108 Legea 24/2017 (R)