Update articol:

PwC România anunță promovarea a opt directori în practicile de Taxe, Audit și Consultanță

PwC România anunță că, începând cu 1 octombrie, promovează opt directori în cadrul serviciilor de Consultanță fiscală și juridică, Audit și Consultanță de Management. Adriana Costea, Alina Rafailă, Andreea Dereli, Cristina Țuțuianu Fuioagă, Inge Abdulcair și Irina Nistor devin directori în practica de Consultanță fiscală și juridică, Adriana Sima, director de Audit și Radu Bădiceanu, director de Consultanță de Management.

”Sunt încântat că, datorită rezultatelor foarte bune pe care le-am obținut în anul financiar recent încheiat, am putut să creăm noi oportunități de dezvoltare profesională pentru colegii noștri în toate liniile de servicii, și să le oferim recunoaștere pentru evoluția lor remarcabilă. Îi felicit pentru acest pas important în carieră care reprezintă o confirmare a calităților lor deosebite și a contribuției valoroase la consolidarea practicilor noastre”, a declarat Ionuț Simion, Country Managing Partner PwC România.

Adriana Costea s-a alăturat PwC România în anul 2006. Are o experienţă bogată în domeniul impozitelor indirecte, fiind specializată în domeniul TVA (consultanță și servicii de raportare). În cadrul PwC, oferă consultanţă pentru o gamă largă de companii multinaţionale și societăţi antreprenoriale românești, în diverse speţe legate de TVA. Din noua poziție, va conduce departamentul de consultanţă fiscală şi juridică al biroului din Timișoara.

 

Alina Rafailă este specializată în legislația UE în materia impozitelor directe și are 14 ani de experiență în consultanță fiscală pentru companii mari, multinaționale, investiții, tranzacții, planificare fiscală internațională, revizuiri fiscale și proiecte de due diligence. Alina este responsabilă pentru managementul cunoștințelor în practica de Consultanţă Fiscală şi Juridică la nivelul regiunii Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Andreea Dereli are peste opt ani de experiență în domeniul TVA, lucrând îndeosebi pentru industria farmaceutică, energie, telecomunicații și retail. De-a lungul carierei, a coordonat proiecte majore, cum ar fi: transformări ale modelelor de afaceri, tranzacții și implementări ERP, controale și litigii fiscale, revizuiri de TVA. Din noua poziție, va conduce echipa de taxe indirecte responsabilă pentru industria farmaceutică și energetică.

Cristina Țuțuianu Fuioagă este parte a echipei PwC România de aproape zece ani. Ea fost implicată în diverse proiecte de restructurare și reorganizare a afacerilor, fuziuni, transferuri, proiecte due diligence, dar și consultanță fiscală, prețuri de transfer și controale fiscale. Din noua poziție, va coordona practica de M&A în cadrul practicii de Servicii de Consultanță fiscală și juridică.

Inge Abdulcair are o experiență de circa 10 ani în PwC România. Este specializată în sectorul financiar, fiind implicată în multiple proiecte de consultanță în domeniul TVA, revizuire fiscală din perspectiva TVA, analize fiscale pentru instituții bancare şi nebancare, societăţi de asigurare, asistență în timpul controalelor fiscale, implicare în proceduri de infringement. Inge coordonează biroul turc pentru România și biroul de Consultanţă Fiscală şi Juridică Constanța. Începând cu anul 2020, ea va fi responsabilă și pentru biroul turc din Europa de Sud Est.

Irina Nistor este de peste 13 ani în companie și este specializată în practica de mobilitate internațională, cu accent pe impozitare individuală, securitate socială și imigrare pentru clienți din retail, energie și industria farma. Din noua poziție, ea va coordona practica de mobilitate internațională în cadrul departamentului de Consultanţă Fiscală şi Juridică PwC România.

Adriana Sima s-a alăturat PwC în 2007 și are peste 10 ani de experiență în audituri efectuate în conformitate cu Standardele internaționale de audit și Standardele de audit din SUA. Ea a fost implicată în proiecte importante pentru clienți reprezentativi din comerț, agricultură, energie și imobiliare. Se va ocupa în principal de audit pentru clienții de tip centre de servicii (SSC- Shared Services Center).

 

Radu Bădiceanu are peste 12 ani experiență în tehnologia informației, fiind specializat în implementări SAP. A fost implicat atît în livrarea de proiecte end-to-end, cât și pe asistență oferită clienților pe subiecte punctuale, precum noile reglementări din zona financiară. Va continua să aibă rolul de SAP Leader pentru România, conducând o echipă formată din 30 de profesioniști. Radu s-a alăturat firmei acum 2 ani, crescând constant afacerea SAP.

BVB | Știri BVB

Digi Communications N.V. (DIGI) (28/11/2022)

Disponibilitatea versiunii in limba romana a Raportului Anual pentru 2021

ROMCARBON SA (ROCE) (28/11/2022)

Finalizare proces fuziune Greenfiber Intl. SA-Greentech SA,detineri indirecte

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (28/11/2022)

Document informare - alocare actiuni

ROPHARMA SA (RPH) (28/11/2022)

Hotarari AGA O & E 28.11.2022

ROMCARBON SA (ROCE) (28/11/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014