Update articol:

PwC România și D&B David și Baias au asistat Tchibo Coffee Service GmbH  în achiziția Partener Coffee Services din România

PwC România și D&B David și Baias au asistat Tchibo Coffee Service GmbH  în achiziția Partener Coffee Services din România

O echipă integrată de specialiști în tranzacții ai PwC România și D&B David și Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România, a asistat Tchibo Coffee Service GmbH în achiziția firmei Partner Coffee Services, distribuitor al produselor Tchibo în România, Bulgaria, Ungaria și Republica Moldova, potrivit unui comunicat de presă.

Recent, tranzacția prin care Tchibo Coffee Service preia societatea Partner Coffee Service a fost autorizată de Consiliul Concurenței. Experții PwC și D&B David și Baias au oferit asistență în toate etapele tranzacției, până la finalizare.

”Ne bucurăm că, după mai bine de doi ani de discuții și negocieri, am reușit să încheiem încă un proiect de succes. Pe măsură ce ne apropiem de finalul anului 2020, vedem un ritm alert de semnare și închidere a tranzacțiilor, comparabil cu cel din anii precedenți”, a declarat Anda Rojanschi, Partener D&B David și Baias.

”Chiar dacă discuțiile și procesul tranzacțional durează mai mult, și ca urmare a incertitudinilor aduse de criza sanitară, totuși s-au încheiat multe tranzacții în această perioadă, fapt care arată încrederea investitorilor că actuala criză va fi depășită curând”, a spus Cornelia Bumbăcea, Partener PwC România.

Echipa D&B David și Baias a fost formată din Sorin David, Managing Partner, Anda Rojanschi, Partener, Cristina Păduraru, Avocat Senior Coordonator, Lucian Bozian, Avocat Senior Coordonator, Mihaela Papandreia, Avocat Colaborator, precum și Oana Drăcea, Carmen Crețu, Larisa Jurcă, Doina Iliescu, Avocați Colaboratori.

Din partea PwC România, au fost implicați în tranzacție Cornelia Bumbăcea, Partener, Andreea Mitiriță, Partener, Laura Paraschiv, Senior Manager, Florin Rizea, Manager, și Mihaela Naidin, Manager.

”În condițiile unei înăspriri a cerințelor globale de transparență și raportare, implicațiile fiscale ce pot apărea pe parcursul unui proces de vânzare sau cumpărare trebuie monitorizate cu atenție astfel încât să respecte legislația locală și  internațională”, a spus Andreea Mitiriță, Partener PwC România.

Tranzacția a beneficiat și de implicarea unor consultanți și avocați din cadrul PwC din Germania, Ungaria și Bulgaria.

BVBStiri BVB

COMPA S. A. (CMP) (18/01/2021)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 11-15.01.2021

ARMATURA S.A. (ARM) (18/01/2021)

Calendar financiar 2021

VES SA (VESY) (18/01/2021)

Calendar financiar 2021