Update articol:

Race For The Cure: Echipa Superbet a reușit să strângă cea mai mare sumă pentru femeile defavorizate care nu-și permit anumite analize medicale

“Vrem să fim parte din eforturile și luăta împotriva diferitelor tipuri de cancer care afectează femeile și vom susține și alte inițiative asemănătoare”, a mai spus Augusta Dragic în cadrul unei ceremonii în care Fundația pe care o conduce a primit o diplomă de recunoștință pentru implicarea de anul acesta.   “Vrem să fim parte din eforturile și luăta împotriva diferitelor tipuri de cancer care afectează femeile și vom susține și alte inițiative asemănătoare”, a mai spus Augusta Dragic în cadrul unei ceremonii în care Fundația pe care o conduce a primit o diplomă de recunoștință pentru implicarea de anul acesta.  

Dintre cele 115 echipe care au participat în cursa digitală caritabilă Race For The Cure, cea mai renumită cursă de informare si de strângere de fonduri pentru cancerul de sân, echipa Superbet a fost cea mai numeroasă și astfel a reușit să strângă și cea mai mare sumă din taxa de participare și din donații. Banii vor fi transformați în analize medicale pentru femeile defavorizate, care poate nu au făcut niciodată o mamografie sau un test Papanicolau.

Vreau să le mulțumesc colegilor mei din echipa Superbet care au pus atât de mult suflet pentru această cauză și mă bucur să aflu că am fost cea mai numeroasă echipă și am strâns cei mai mulți bani. Suntem peste 4.000 de colegi răspândiți în nouă țări și cu siguranță, anul viitor vom fi și mai mulți”, a declarat Augusta Dragic, președintele Fundației Superbet și chirurg ca profesie de bază.

Fundația Superbet se alătură de anul acesta Fundației Renașterea, care de 20 de ani ajută în lupta împotriva cancerului la sân, maladie care plasează România pe primul loc între țările Uniunii Europene în ceea ce privește numărului de cazuri, aproximativ 10.000 în fiecare an.

Bilanțul acestui efort de două decenii arată după cum urmează – peste 100.000 de femei au beneficiat de testare gratuită și de tratamente. Mai exact, 87.000 de investigații medicale pentru femeile cu posibilități materiale modeste, din mediul urban și 27.000 de investigații medicale pentru femeile din mediul rural, potrivit cifrelor livrate de Fundația Renașterea, co-fondată și prezidată de Mihaela Geoană.

Fondurile adunate în 2020 și la care a contribuit și echipa Superbet vin în contextul pandemiei de COVID-19, una care a mutat focusul societății și a sistemului medical pe lupta împotriva acestui nou coronavirus, afectând româncele care suferă de aceasă boală, fiindcă multe dintre ele s-au văzut neglijate. Totul, pe un fond național în care prevenția e deficitară.

“Vrem să fim parte din eforturile și luăta împotriva diferitelor tipuri de cancer care afectează femeile și vom susține și alte inițiative asemănătoare”, a mai spus Augusta Dragic în cadrul unei ceremonii în care Fundația pe care o conduce a primit o diplomă de recunoștință pentru implicarea de anul acesta.

Prin Fundația Superbet, grupul Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din România, derulează cu regularitate programe CSR prin care se implică în viața comunității.

BVB | Știri BVB

Erste Group Bank AG (EBS) (07/06/2023)

Notificare - tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ROMCARBON SA (ROCE) (07/06/2023)

Incasare suma din diminuare capital social Recyplat Limited

AAGES S.A. (AAG) (07/06/2023)

Hotarari CA din 07.06.2023

ELECTROMAGNETICA SA (ELMA) (07/06/2023)

Completare ordine de zi AGA E si AGA O 03/04.07.2023