Update articol:

Rachetele rusești au lovit o bază agricolă din Odesa – Forțele Aeriene ale Ucrainei

ucraina

Rusia a lansat un atac combinat cu dronă și rachetă asupra Ucrainei duminică dimineața, vizând în principal părțile de sud ale regiunii Odesa și lovind o bază  agricolă de acolo, au declarat Forțele Aeriene ale Ucrainei în aplicația de mesagerie Telegram.

Rusia a lansat șase drone Shahed de fabricație iraniană și 10 rachete de croazieră, forțele ucrainene distrugând șase drone și șase rachete înainte de a-și atinge ținta, au spus Forțele Aeriene, potrivit Reuters.

Situația din Odesa și porturile sale a fost urmărită cu atenție de piețele de cereale, deoarece Kievul a declarat sâmbătă că două nave de marfă au sosit acolo pentru a folosi un coridor temporar pentru a naviga în porturile Mării Negre și a încărca cereale pentru piețele africane și asiatice.

„Avioanele de luptă, unitățile de rachete antiaeriene, grupurile mobile de foc și alte mijloace de atac au fost implicate în respingerea atacului aerian”, a spus Forțele Aeriene.

Amploarea pagubelor nu a fost cunoscută imediat și nu a fost clar ce bază a fost afectată. Forțele Aeriene au spus doar că serviciile de urgență se aflau la fața locului.

Reuters nu a putut verifica în mod independent informaţia și nu a existat niciun comentariu imediat din partea Rusiei.

Întregul teritoriu al Ucrainei a fost sub alertă de raid aerian timp de câteva ore.

Luna trecută, Ucraina a anunțat un „coridor umanitar” în Marea Neagră pentru a elibera navele din porturile sale de la începutul războiului în februarie 2022 și pentru a ocoli blocarea de facto după ce Rusia a abandonat un acord prin care Kievul a lăsat să exporte cereale.

BVB | Știri BVB

TTS (TRANSPORT TRADE SERVICES) (TTS) (25/09/2023)

TTS a fost nominalizata pentru "European Small & Mid-Cap Awards 2023"

VES SA (VESY) (22/09/2023)

Retragerea dintr-o activitate principala

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (22/09/2023)

Completarea Convocatorului AGEA din 09/10 octombrie 2023

INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. (SIF5) (22/09/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni la Sinterom S.A.