Update articol:

RADIOCOM este partener al evenimentului Cybersecurity Forum, ediția a V-a, organizat de Financial Intelligence

RADIOCOM Cybersecurity Forum

Societatea Națională de Radiocomunicații S.A. (RADIOCOM) participă, în calitate de partener, la cea de-a cincea ediție a evenimentului Cybersecurity Forum organizat de Financial Intelligence, luni, 27 martie 2023, începând de la ora 10:30, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Evenimentul reunește reprezentanți de top ai sectorului IT&C, dar și ai altor industrii: oficiali ai autorităților de stat, politicieni, ambasadori, oameni de business, top management de companii din domenii precum securitate cibernetică, IT, energie, bănci, piață de capital, telecom, gambling, industrie, militar și altele, mass media și alți specialiști din domeniu.

Piața de comunicații, sector important al economiei globale, a cunoscut o creștere semnificativă în ultimul deceniu datorită evoluțiilor tehnologice rapide, fiind caracterizată de o serie de tendințe importante, care au impact atât asupra furnizorilor de servicii, cât și a consumatorilor. Inovațiile tehnologice au revoluționat piața de telecomunicații, oferind noi posibilități de afaceri și îmbunătățind experiența de comunicare a consumatorilor, astfel încât cererea pentru aceste servicii a crescut exponențial în ultimii ani.

RADIOCOM este lider în domeniul broadcasting-ului la nivel național, fiind principalul furnizor de servicii de broadcasting pentru posturile publice de radio și televiziune, precum şi un important furnizor de rețele și servicii de transmisii de date din România.

Difuzarea programelor publice, ale Societății Române de Radiodifuziune (SRR) și Societății Române de Televiziune (SRTv), reprezintă o importantă componentă strategică pentru asigurarea transmisiilor în situații de urgență din România. Prin difuzarea programelor publice de radio și televiziune, RADIOCOM îndeplinește un serviciu public esențial, constând în asigurarea continuităţii dreptului la informare gratuită a populaţiei, ca drept constituțional al cetățenilor României.

Pornind de la cele două domenii de activitate în comunicații – broadcasting şi transmisii de date – compania a evoluat continuu, dovedind maturitate și inovare în dezvoltarea sa permanentă.

Portofoliul variat de servicii oferite de RADIOCOM se adresează, în principal, segmentului de clienţi business: internet, VPN, linii închiriate, pachete de servicii (bundle 2Play), servicii broadband de tip Best Effort pe suport WiMAX (Worldwide Interoperability for Microwave Access), date pentru camere de supraveghere și comunicaţii prin satelit.

Calitatea infrastructurii şi a serviciilor oferite au permis companiei să câştige, de-a lungul timpului, încrederea multor clienţi importanţi din cele mai variate sectoare de activitate, devenind lider în domeniul broadcasting-ului şi un jucător important în domeniul comunicaţiilor electronice.

RADIOCOM, companie cu un istoric de peste 90 de ani, este pregătită pentru adaptare și dezvoltare, în prezent, aflându-se în fața unui nou ciclu evolutiv, acest aspect fiind strâns legat de evoluțiile tehnologice preconizate și de piața de comunicații electronice în general. 

BVB | Știri BVB

PROMATERIS S.A. (PPL) (04/10/2023)

Hotarari AGA Ordinara si Extraordinara 4.10.2023

INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. (SIF5) (04/10/2023)

Vanzarea pachetului de actiuni detinut la Sinterom S.A.

S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A. (H2O) (04/10/2023)

Numire membri provizorii Directorat

INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. (SIF5) (04/10/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni detinut la Elba S.A.

S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A. (H2O) (04/10/2023)

Componenta comitetelor consultative ale Consiliului de Supraveghere