Update articol:

Radu Hanga, BVB: Sunt convins că, în această perioadă de pandemie, bursele au demonstrat că sunt un pilon stabil pentru dezvoltarea economiilor

”Sunt convins că în această perioadă de pandemie bursele au demonstrat că sunt un pilon stabil pentru dezvoltarea economiilor, iar pentru o dezvoltare sănătoasă este nevoie de o cooperare foarte strânsă între toți factorii, inclusiv mediul politic”, a spus Președintele Bursei de Valori București, Radu Hanga, la Conferința Burselor ale celor Trei Mări ( Three Seas Stock Exchanges Conference ), la Cracovia.
El a adaugat: “Faptul că președintele Poloniei este prezent la această conferință este o dovadă a conlucrării mediului economic, al bursei și al mediului politic spre dezvoltarea țării și, implicit, a economiei și a pieței de capital. Cred că această cooperare este cheia succesului pentru fiecare țară. De asemenea, cooperarea trebuie extinsă la nivel regional, iar această Conferință a Burselor celor Trei Mări este un pas înspre această cooperare a piețelor de capital din regiune, prin comunicare, schimb de bune practici, idei care au funcționat într-o piață și care pot fi replicate și în alte piețe. În plus, cooperarea între burse se extinde și la nivelul emitenților, care pot întâlni viitori parteneri de afaceri și, totodată, pot atrage noi investitori.
 
Președintele BVB a vorbit într-un panel despre provocările pe care le au piețele de capital ale celor Trei Mări și importanța cooperării regionale, alături de reprezentanții de top ai burselor de la Varșovia, Praga, Ljubljana, Budapesta și Bratislava.
Pentru a consolida cooperarea între țările V4, Bulgaria, Croația, România și Slovenia, Bursa de la Varșovia (GPW) găzduiește o conferință a burselor de valori ale celor Trei Mări, sub patronajul onorific al președintelui Republicii Polonia Andrzej Duda, care a susținut un discurs în deschiderea conferinței.

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (28/10/2020)

Comunicat - Indicatori operationali-cheie T3 2020

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (28/10/2020)

Raport privind rezultatele operationale cheie 9 luni 2020

OMV PETROM S.A. (SNP) (28/10/2020)

Disponibilitate raport trim 3 2020