Update articol:

Raiffeisen Bank, reacţie la comunicatul Credere: Decizia instanței în procesul Raiffeisen-ANPC este din anul 2020 și nu stabilește sume de plată de către bancă

raiffeisen bank

Decizia instanței în procesul Raiffeisen-ANPC este din anul 2020 și nu stabilește sume de plată de către bancă, ne-au transmis oficialii Raiffeisen Bank, ca reacţie la un comunicat Credere, potrivit căruia Raiffeisen Bank, pierde definitiv un proces cu ANPC -nu mai puțin de 14.000 clienți afectați și un prejudiciu creat debitorilor de peste 10 milioane de euro”.

 Oficialii Raiffeisen Bank ne-au transmis: “În baza deciziei, banca a trecut la implementarea ordinului ANPC în conformitate cu care comisionul de administrare nu putea fi inclus în marja de dobânda la restructurarea creditelor. Astfel, după refacerea calculelor potrivit principiului că marja de dobânda și comisionul sunt elemente distincte, banca va restitui clienților eventualele sume colectate în plus, iar în situația clienților la care din acest calcul ar rezultă sume de plătit în plus de către clienți, banca va renunta la aceste sume pentru a nu- i afecta pe clienți. Toate aceste aspecte au fost comunicate de către banca ANPC la sfârșitul anului 2020. Impactul acestor măsuri nu poate fi determinat cu exactitate în acest moment”.

Credere: “Raiffeisen Bank, pierde definitiv un proces cu ANPC -nu mai puțin de 14.000 clienți afectați și un prejudiciu creat debitorilor de peste 10 milioane de euro”

BVB | Știri BVB

Obligatiuni Autonom Services 2024 (AUT24E) (14/06/2024)

Numire intermediar emisiune obligatiuni

Obligatiuni Autonom Services 2026 (AUT26E) (14/06/2024)

Numire intermediar emisiune obligatiuni

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (14/06/2024)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni