Update articol:

Raiffeisen Bank și Agrii România oferă soluții fermierilor români

In acest fel atat clientii bancii care activeaza in domeniul agricol, cat si cei care fac parte din comunitatea Agrii pot beneficia de sprijin valoros adaptat nevoilor lor, potrivit unui comunicat de presă.

“Parteneriatul nostru cu Agrii Romania este efectul unei sinergii firesti intre un grup financiar – bancar cu o oferta completa si un grup recunoscut pentru inovatie in agricultura, inclusiv solutii digitale. In aceasta formula asiguram fermierilor toate resursele necesare, incepand de la pasul zero: seminte, produse pentru protectia plantelor, ingrasaminte, combustibili, tehnologii prin serviciul digital Rhiza, continuand cu asigurarea recoltei, pachetele de cont curent pentru operatiuni bancare, finantari si resurse pentru investitii si dezvoltare. Practic, obiectivul nostru este sa oferim clientilor nostri un sprijin permanent, sa-i ajutam sa priveasca cu incredere spre viitor”, a declarat Raluca Nicolescu, director executiv Aria IMM la Raiffeisen Bank

Consideram foarte importanta dezvoltarea parteneriatului cu fermierii si ne dorim sa le oferim produse si servicii care sa-i ajute in administrarea fermelor, mai ales ca stim cu totii ca in agricultura, atat achizitia de inputuri cat si realizarea de lucrari agricole, nu suporta niciodata amanare. Intelegem activitatile fermierilor nostri, le sustinem, si impreuna cu Raiffeisen Bank, am venit cu cel mai benefic pachet financiar de pe piata agricola, pentru finantarea si dezvoltarea fermelor. Prin acest parteneriat, dedicat exclusiv fermierilor nostri, intarim, din nou, faptul ca Agrii Romania nu este doar un simplu furnizor de inputuri, ci un sprijin, oferindu-le ”uneltele” necesare pentru a face o agricultura responsabila si profitabila. Prin echipa noastra de vanzari vom oferi consultanta fermierilor, care doresc sa acceseze acest produs bancar”, a spus Monalisa Ungureanu, CEO Agrii Romania.

Agrii este prezenta pe piata de agri-business de mai mult de doua decenii si este furnizor de inputuri agricole pentru fermieri. 

Raiffeisen Bank pune la dispozitia fermierilor o gama larga de produse de finantare. Raiffeisen Bank ofera servicii universale de banking pentru 2,2 milioane de clienti persoane fizice, 92.000 de IMM-uri si 5.700 de companii mari si medii. Banca are aproape 5000 de angajati, peste 350 de agentii in toata tara, aproximativ 800 de ATM-uri, 300 de masini multifunctionale (MFM-uri) si o retea de 22.000 de POS-uri.

BVB | Știri BVB

DEUTSCHE BANK TURBO SHORT 0.10/12.4/11.9 (EBDBKTS25) (26/10/2021)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 27 si 28 Octombrie 2021

ROMCAB SA (MCAB) (26/10/2021)

Schimbare structura actionariat Motoplus Paneuro

Obligatiuni Autonom Services 2024 (AUT24E) (25/10/2021)

Depunere prospect emisiune obligatiuni spre aprobare ASF