Update articol:

Rainer Seele, OMV, pentru CNBC: “Avem nevoie de gazele naturale din Marea Neagră,  în special pentru România, dar şi mai mult pentru piaţa europeană” (video)

Avem nevoie de gazele naturale din Marea Neagră,  în special pentru România, dar şi mai mult pentru piaţa europeană, în ideea diversificării surselor noastre, a declarat directorul general de la OMV Rainer Seele într-un interviu acordat postului de televiziune CNBC.

https://www.cnbc.com/video/2018/10/31/omv-ceo-see-no-cost-impact-from-us-sanctions-on-iran.html?&qsearchterm=Rainer%20Seele

Acesta a explicat: “Există un interes uriaş pentru investiţiile în producţia de gaze naturale offshore în România, din partea Guvernului României, din partea investitorilor şi din partea Comisiei Europene (…) Cred că Guvernul României vrea să creeze un cadru de reglementare care să fie suficient pentru investitori. Trebuie să aşteptăm pentru acest lucru. Durează prea mult. Acum aşteptăm şi citim varianta preliminară a legii offshore. La prima citire pot să vă spun că există unele elemente pe care le putem accepta pentru o astfel de investiţie, dar trebuie să vedem ce va fi introdus în lege după ce preşedintele îşi exprimă punctul de vedere”.

Săptămâna trecută, OMV a anunţat că a decis să amâne pentru anul viitor decizia de investiţie în proiectul său offshore din Marea Neagră din cauză că Executivul României a avut nevoie de o durată prea mare de timp pentru a pune la punct cadrul de reglementare.

 

BVBStiri BVB

PATRIA BANK S.A. (PBK) (26/02/2021)

Rezultate financiare preliminare 2020

DAFORA SA (DAFR) (26/02/2021)

Rezultate financiare preliminare 2020

ROMCAB SA (MCAB) (26/02/2021)

Rezultate financiare preliminare 2020

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (26/02/2021)

Rezultate financiare preliminare 2020