Update articol:

Rareş Bogdan, despre Spitalul Foişor: Nu discutăm despre demiteri, ci despre un lanţ al vinovăţiilor care trebuie să ne fie pus la dispoziţie / El a criticat faptul că Voiculescu a făcut declaraţii cu premierul – video

Foto Facebook Foto Facebook

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat luni, referitor la situaţia de la Spitalul Foişor – de unde pacienţii au fost evacuaţi noaptea pentru a fi transformat în spital COVID – că nu se discută despre demiteri, ci despre un lanţ al vinovăţiilor care trebuie să fie pus la dispoziţia coaliţiei şi a opiniei publice. Despre Raed Arafat a afirmat că ar trebui să înţeleagă că nu există oameni care au calităţi şi că poate este obosit şi trebuie să exerseze ce înseamă empatia, potrivit news.ro.

”Nu discutăm despre demiteri, ci despre un lanţ al vinovăţiilor care trebuie să ne fie pus la dispoziţie, nouă şi opiniei publice”, a declarat Rareş Bogdan.

El a precizat că la şedinţa de luni a conducerii PNL  se va discuta modul în care funcţionează coaliţia şi ce s-a întâmplat vineri seara ”într-un moment în care o ţară întreagă a fost şocată de imaginile cu oameni scoşi la ora 23.30 la 5 grade, pe targă, acoperiţi doar cu o pătură, în scaune cu rotile, foarte mulţi în maşini personale ale aparţinătorilor şi nu spre salvări”.

”Ştiu că pe zi în Bucureşti sunt o mie de apeluri la Salvare, ştiu că sunt supraîncărcate şi spitalele şi activitatea ambulanţei şi a SMURD-ului, dar cineva trebuie să ne dea explicaţi într-o situaţie…cei care trebuiau să gestioneze situaţia. Vom afla astăzi cine, de la managerul Stoica, la ministrul Voiculescu, de la doamna Moldovan, care poate vorbeşte mai puţin se ocupă mai mult de minister şi nu de spaţiul public, că nu e treaba dânsei să dea explicaţi, e treaba liderilor politici şi a purtătorilor de cuvânt, de la domnul Arafat, care are experienţă de 17 ani în administrarea medicinei de urgenţă şi a IGSU, cred că putea să prevadă situaţia care a apărut de la Foişor, de la Nicuşor Dan, care trebuie să ştim ce a corespondat cu managerul Stoica începând de 2 aprilie, de la faptul că domnul Stoica, care este un excepţional medic, cu experienţa necesară, trebuie să înţeleagă că nu este managerul unui spital privat, ci este managerul unui spital public. Şi de asemenea, vom vedea exact ce s-a întâmplat”, a afirmat Rareş Bogdan.

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (18/05/2021)

Litigiu dosar nr.3607/63/2020

Sphera Franchise Group (SFG) (18/05/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

IAR SA Brasov (IARV) (18/05/2021)

Convocare AGAO 21.06.2021

BRK Argint Turbo Short 28.5 (BKSLVTS2) (18/05/2021)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 18 si 19 Mai 2021

EB WTI INDEX 0,10 (EBWTI1) (18/05/2021)

Notificare Erste Group Bank AG - ajustare parametri produs structurat