Update articol:

Răzvan Cuc: Transporturile cu muncitori spre Aeroportul Cluj cu destinaţia Germania nu puteau fi făcute fără acordul autorităţilor

Transporturile cu muncitori spre Aeroportul Cluj cu destinaţia Germania nu puteau fi făcute fără acordul autorităţilor, spune fostul ministrul al Transporturilor Răzvan Cuc.

Acesta a scris:  Mă uit și eu, puțin cam neîncrezător, cum guvernul anunță anchete de amploare și deschideri de dosare penale. Apare ÎNSUȘI ministrul afacerilor interne, nu de la pupitrul cu prompter cum face când ne recită ordonanțele militare, să ne spună că cetățenii care au plecat la muncă….au fugit pe câmp!!!! Oare atât pot ei, în astfel de situații???

Dragi români, care stați în casă și respectați dispozițiile ordonanțelor militare, iată o parte din firmele care au făcut transportul de persoane către aeroportul Cluj în noaptea de 9 și 10 aprilie.

Vreau să vin în ajutorul autorităților și să le spun eu public numele câtorva firme, pe care sunt sigur că le știu sau le-au știut înainte de a face transportul. Deci, nu mai pot să ne spună că aceste transporturi i-au luat prin surprindere. Chiar le-au girat!

N-aș vrea să cred că, după aceste anchete de ”amploare”, vinovat va fi găsit vreun directoraş sau o persoană care face mai nimic printr-o instituție.
Astfel de mișcări de persoane, realizate prin curse ocazionale, nu puteau fi făcute fără acordul autorităţilor.

Mă întreb oare dacă aceste firme nu au declarat cursele la Autoritate Rutieră Română? ISCTR nu știa de aceste curse și trebuia să informeze automat autoritățile (poliție)????
Toate transporturile par fi făcute foarte bine coordonat.
Iată o parte dintre firmele care au efectuat transporturi către CLUJ în acea noapte de 9 și 10 aprilie.
– BEZSKA TRANS SRL
– TARSINCOM SRL
– LAUER EUROPA TOURS SRL
– NICOLMIT SRL

Chiar astăzi alte firme fac curse ocazionale, în continuare, de care va asigur că autorităţile știu la aeroportul Cluj (ATLANTIC TRAVELS INTERNATIONALS SRL).

Știu, autoritățile își fac treaba!!!! Așa ne zice domnul Orban. Întrebarea este: în interesul cui va faceți treaba domnilor????? Al nostru, al celor care respectăm regulile, sigur nu!!!!”

BVBStiri BVB

Erste Group Bank AG (EBS) (30/07/2021)

Rezultate teste stress 2021

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (30/07/2021)

Raport Auditor conform art. 92 ind. 3 Legea 24/2017- Sem. I 2021

VRANCART SA (VNC) (30/07/2021)

Raport auditor - art. 92 ind. 3 Legea 24/2017 - Tranzactii raportate in S1 2021