Update articol:

Răzvan Nicolescu anunță că părăsește Deloitte: “Mi-am pus cunoștințele și experiența la dispoziția Uniunii Europene”

Răzvan Nicolescu a anunțat azi, că părăsește Deloitte, după 75 de luni, și că se va dedica luptei împotriva schimbărilor climatice.

Răzvan Nicolescu, fost ministru al energiei, a scris pe Facebook: “După 75 de luni de minunată experiență profesională în cadrul Deloitte (cea mai mare firma de servicii profesionale din lume) am ales să urmez alte provocări în cariera profesională.

Mi-am pus cunoștințele și experiența la dispoziția Uniunii Europene, sprijinind încercarea acesteia de a deveni un jucător global în domeniul inovării, digitalizarii și al luptei împotriva schimbărilor climatice.

Îmi propun, de asemenea, să ajut firme românești și antreprenori locali să se transforme și să beneficieze de tranziția energetică.

Vreau să fac din Asociația pentru Energie Curată și lupta împotriva Schimbărilor Climatice una dintre cele mai cunoscute și eficiente la nivel național și regional.

Las în urmă mea la Deloitte cea mai bună echipa de consultanță pe zona de energie și resurse din România, o echipa condusă de colegul și prietenul meu Sorin Elisei. Sunt convins că vor avea în continuare succesul pe care îl merită.

În ceea de mă privește : it is time for action!”

Pe 20 aprilie, Nicolescu anunta: “Astazi Comisia Europeana (DG Clima) m-a nominalizat pentru un an sa fac parte din randul Ambasadorilor Pactului Climatic European.

Este o pozitie onorifica care imi da posibilitatea sa promovez si mai mult nevoia unei tranzitii energetice inteligente si sustenabile.”

BVBStiri BVB

AAGES S.A. (AAG) (05/05/2021)

Alocare actiuni cu titlu gratuit pentru angajatii AAGES

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (05/05/2021)

Raportare detineri peste pragul de 5% din totalul drepturilor de vot

ALRO S.A. (ALR) (05/05/2021)

Notificare depasire prag de 5 %

ELECTROARGES SA (ELGS) (05/05/2021)

Numire Vicepresedinte Consiliu de Administratie - versiune limba Engleza

ALUMIL ROM INDUSTRY S.A. (ALU) (05/05/2021)

Intalnire investitori si analisti in 07 mai 2021